PoliDirect Ravenstein

PoliDirect Ravenstein
Voor alle onderzoeken heeft u een afspraak nodig. U kunt ons hiervoor bellen op 088-8884555

Het aanvraagformulier van uw huisarts, uw verzekeringsbewijs (pasje) en een identificatiebewijs dient u mee te nemen bij uw bezoek.
In verband met het afsprakenprogramma vragen wij u minimaal 10 minuten voor aanvang van het onderzoek aanwezig te zijn.
Het kan zijn dat u voor aanvang van het onderzoek bepaalde handelingen moet verrichten (zoals inname laxeermiddel) of rekening houden met bepaald medicijngebruik. Het team van PoliDirect Ravenstein ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u voor, tijdens en na de behandeling perfect wordt geinformeerd.

Openbaar vervoer
Heeft u een afspraak bij PoliDirect Ravenstein kunt u gemakkelijk met de trein reizen omdat PoliDirect zich bevindt op ongeveer 50 meter van het treinstation van Ravenstein. Ook verschillende bussen uit de regio gaan naar het station van Ravenstein.

Auto
Aan de zijkant van het pand bevinden zich eigen parkeerplekken die zijn gereserveerd voor u als patiënt van PoliDirect Ravenstein. Ook tegenover het pand bij het station is er geruime mogelijkheid tot gratis parkeren.

De actuele wachttijden per 17 juli 2018 zijn bij deze kliniek als volgt.

Maag-, Darm- en Leveronderzoek: 7 kalenderdagen
Longgeneeskunde: 7 kalenderdagen
Dermatologie: 7 kalenderdagen
Urologie: 7 kalenderdagen
Gynaecologie: 7 kalenderdagen
Cardiologie: 7 kalenderdagen
Radiologie: 7 kalenderdagen

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Dermatologie

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor alle verzekerde dermatologische behandelingen van huidziekten. Denk bij huidziekten aan goedaardige gezwellen, infectieziekten van de huid, ontstekingsbeelden als eczemen en psoriasis, acné en huidkanker.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Dermatologie

Coloscopie

Coloscopie

Een colonoscopie is een kijkonderzoek van de dikke darm. Met een colonoscopie kan de internist of MDL-arts (maag-, darm- en leverarts) de binnenkant van uw dikke darm en het laatste deel van uw dunne darm bekijken. Het onderzoek wordt gedaan met behulp van een kijkinstrument: de endoscoop. De endoscoop is een flexibele slang. Aan het uiteinde van de slang zit een klein lampje en een camera. Het lampje zorgt ervoor dat de arts de binnenkant van uw darm goed kan bekijken. De camera is verbonden met een beeldscherm, waarop de arts het onderzoek kan volgen.

Met de colonoscopie kunnen vrijwel alle afwijkingen aan uw dikke darm worden opgespoord. Een colonoscopie is een inwendig onderzoek. Dit heeft voor-, en nadelen. Een belangrijk voordeel van de colonoscopie is dat de arts direct kleine ingrepen kan uitvoeren. In veel gevallen is de colonoscopie daarom het onderzoek van eerste keus.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Eindhoven
PoliDirect Alkmaar
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg
PoliDirect Goor

Maak afspraak voor Coloscopie

Bevolkingsonderzoek darmkanker coloscopie

Bevolkingsonderzoek darmkanker coloscopie

Het bevolkingsonderzoek darmkanker is gestart medio februari . Alle mannen en vrouwen van 55 t/m 75 jaar krijgen iedere twee jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek darmkanker. Of u een uitnodiging krijgt, hangt af van uw geboortejaar. Meedoen is gratis en vrijwillig en u beslist zelf of u wel of niet meedoet.

Waarom een bevolkingsonderzoek darmkanker? Met het bevolkingsonderzoek kan darmkanker worden voorkomen of in een vroegtijdig stadium worden ontdekt en behandeld. Als darmkanker vroegtijdig wordt ontdekt, is de kans op genezing groter en de behandeling minder zwaar. Het bevolkingsonderzoek kan op langere termijn jaarlijks 2.400 sterfgevallen aan darmkanker helpen voorkomen.

Hoe werkt het? Bij het bevolkingsonderzoek darmkanker wordt gekeken of er bloed in uw poep zit. Omdat dit vaak niet goed te zien is met het blote oog wordt een klein beetje van uw poep onderzocht in het laboratorium. U kunt de test thuis uitvoeren en deze per post opsturen middels een retourenvelop. Als uit de uitkomst blijkt dat er sporen van bloed in de ontlasting zitten dan wordt u uitgenodigd voor een darmonderzoek.

Voor bevolkingsonderzoek naar PoliDirect? PoliDirect is één van de centra die geselecteerd en gecertificeerd zijn om de darmonderzoeken te gaan uitvoeren. Is er bij het bevolkingsonderzoek bloed gevonden in uw ontlasting? Dan krijgt u een uitnodiging voor een maken van een afspraak voor darmonderzoek. In de uitslagbrief staat het nummer wat u hiervoor kunt bellen. Bij het maken van de afspraak wordt op basis van het aantal te reizen kilometers een centrum aan u voorgesteld. Dit kan bijvoorbeeld in het ziekenhuis maar u bent vrij om zelf te kiezen voor PoliDirect als dit voor u beter uitkomt.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect IJburg
PoliDirect Ravenstein

Maak afspraak voor Bevolkingsonderzoek darmkanker coloscopie

Cosmetische dermatologie

Cosmetische dermatologie

Het tarief van de behandeling wordt bepaald door de omvang en de tijdsduur die nodig is voor een goede uitvoering van de behandeling. Een herhalingsconsult voor de nacontrole is bij het tarief inbegrepen.

Betaling

PoliDirect is van mening dat ook onverzekerde, cosmetische dermatologie bereikbaar moet zijn voor iedereen. Om deze reden hanteren wij de scherpste tarieven van Nederland en bieden wij u de mogelijkheid de behandelingen in termijnen af te betalen. Wilt u hier meer over weten? Onze office manager maakt graag voor u een passend afbetaal schema.

Onderstaand vindt u de onverzekerde tarieven van de behandelingen. Als u wilt weten wat de tarieven zijn van de verzekerde behandelingen kijk dan
hier.

De vastgestelde tarieven voor 2017 zijn:
Consult €50 ( 5-10 minuten)
Preventieve huidscan €135

Verwijderen van goedaardige huidafwijkingen (moedervlekken, ouderdomswratten, fibromen)
1 afwijking €150
2 of 3 afwijkingen €299
4 of meer afwijkingen €350
Zichtbare bloedvaatjes
1 tot 3 €299
4 tot 6 €399
Pigmentstoornissen
1 pigmentvlek €199
2 of 3 pigmentvlekken €329
Meer dan 3 pigmentvlekken €399

Botox behandel prijzen
Vanaf € 109,-
Een halve zone Botox is geschikt voor de jonge Botox cliënt die te maken heeft met ondiepe rimpels en deze graag wil vervagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervagen van een beginnende voorhoofdsrimpels.

Eén zone Botox € 175,-
Een zone Botox is bedoeld voor behandeling van een deel van het gezicht. Met een zone Botox kunnen kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of frons gericht worden aangepakt.

Twee zones Botox € 275,-
Met behulp van twee zones kunnen twee delen van het gezicht gecombineerd worden behandeld, bijvoorbeeld en de kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel.

Drie zones Botox € 375,-
Drie zones worden ingezet om alle gebieden van het gezicht aan te pakken: zowel frons- als voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Daarbij moet worden vermeld dat het ook mogelijk is om halve zones te plaatsen. Voor een goede indicatie van de kosten van de Botox behandeling is een consult met uw cosmetisch dermatoloog dus nodig.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Cosmetische dermatologie

Gastroscopie

Gastroscopie

Een gastroscopie is een kijkonderzoek van de binnenkant van de slokdarm, maag en het eerste deel van de dunne darm (twaalfvingerige darm). Het onderzoek wordt uitgevoerd met een kijkinstrument: de endoscoop. Een endoscoop is een dunne flexibele slang die ongeveer de doorsnede heeft van een vinger. De arts brengt de endoscoop via uw mond en slokdarm, in de maag en twaalfvingerige darm. Aan het uiteinde van de endoscoop zitten een lampje en een camera. Het lampje zorgt ervoor dat de arts de binnenkant van uw slokdarm en maag goed kan bekijken. De beelden van de camera worden op een beeldscherm bekeken. Met een gastroscopie kan een arts vrijwel alle afwijkingen van de slokdarm en maag opsporen. Daarnaast kan de arts sommige dunne darmaandoeningen vaststellen of uitsluiten, omdat ook het eerste deel van de twaalfvingerige darm bekeken kan worden. Een gastroscopie is een inwendig onderzoek. Dit heeft voor-en nadelen. Een belangrijk voordeel van de gastroscopie is dat de arts direct kleine ingrepen kan uitvoeren. In veel gevallen is de gastroscopie daarom het onderzoek van eerste keus.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Alkmaar
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg
PoliDirect Eindhoven
PoliDirect Goor

Maak afspraak voor Gastroscopie

Cardiologie

Cardiologie

Alle nodige onderzoeken en het evaluatiegesprek vinden binnen 2 uur plaats. Aan het einde van de onderzoeken zal de cardioloog de diagnose bespreken en eventueel een behandelplan opstellen. Standaard onderzoeken:

  • Intake
  • Het consult begint met een uitgebreid gesprek met een van onze verpleegkundigen.
  • Bloed onderzoek
  • Bij het bloedonderzoek worden onder andere de cholesterolwaarden, de nierfunctie, glucose en ijzergehalte onderzocht.
  • Electrocardiogram (ECG)
  • Een ECG wordt ook wel hartfilm genoemd. De hartfilm laat de elektrische activiteit van het hart zien in de vorm van een grafiek.
  • Echocardiogram
  • Een echocardiogram is een echo van het hart. De echografist kan met behulp van de beelden zien of er sprake is van een lekkage of vernauwing.
  • Eventuele onderzoeken, afhankelijk van de klacht en de uitslag van de echo.

Echografisch onderzoek halsvaten
Met een echografisch onderzoek van de halsvaten kan worden waargenomen of er vernauwingen in de halsvaten of onregelmatigheden in de vaatwanden van de (slag)aders zitten.

Fietstest / ergometrie
Bij de fietstest wordt een hartfilm gemaakt bij inspanning/fietsen. Hierbij wordt het hartritme en de bloeddruk gemeten en kan gecontroleerd worden of het hart zuurstoftekort heeft bij inspanning

24 uurs holterregistratie
Met behulp van een klein kastje wordt gedurende 24 uur het hartritme geregistreerd, hiermee kunnen onregelmatigheden in het hartritme worden opgespoord.

24 uurs bloeddrukregistratie
Bij dit onderzoek wordt de bloeddruk elk half uur gedurende 24 uur gemeten, hierdoor kan een goede indruk van de bloeddruk worden verkregen.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Ravenstein

Maak afspraak voor Cardiologie

Urologie

Urologie

In het speciale toilet zit een sensor die meet hoe krachtig iemand plast. Vervolgens wordt een echo van de blaas gemaakt om te meten hoeveel urine in de blaas is achtergebleven. ‘Wij printen de grafiek en gegevens uit, zodat de uroloog Dr van Dongen ernaar kan kijken’ Op de poli Urologie bij PoliDirect kunt u verder ook terecht voor incontinentieklachten of prostaatklachten.

Uw huisarts verwijst u naar de uroloog van PoliDirect met klachten aan de urinewegen, prostaat, blaas en voor behandelingen zoals de sterilisatie van de man, voorhuidsproblematiek bij de man/jongen en onvruchtbaarheid bij de man. Bij PoliDirect worden de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van de Urologie zoals echografie en endoscopische onderzoeken en behandelingen verricht. Ook voor specifieke aandachtsgebieden rond de ‘ouder wordende man problematiek’, kunt u bij PoliDirect terecht.

Kosten sterilisatie man en uw zorgverzekeraar

Niet in basispakket

Een vasectomie valt niet binnen het basispakket van uw zorgverzekering. Daarom zult u de behandeling dus in principe zelf moeten betalen. Dit geldt zowel als u de vasectomie in een kliniek als in een ziekenhuis laat uitvoeren. Als u zelf betaalt, heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Na de ingreep betaalt u € 299,- contant bij de receptie.

Soms wel in aanvullende verzekering

In sommige aanvullende verzekeringen is een vasectomie wel opgenomen. In dat geval kunt u de behandeling zelf declareren bij uw zorgverzekeraar. Dan heeft u wel een verwijzing van uw huisarts of een toestemming van uw verzekeraar nodig. We adviseren u om te overleggen met uw zorgverzekeraar voor uw bezoek aan de kliniek.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Ravenstein

Maak afspraak voor Urologie

Gynaecologie

Gynaecologie

Gynaecologie
Uw huisarts verwijst u naar de gynaecoloog van PoliDirect met klachten van baarmoeder of eierstokken. U kunt daarbij denken aan: menstruatieklachten, buikpijn, anticonceptie problemen, verdenking op eierstokafwijkingen, afwijkende afscheiding, plaatsen en verwijderen van spiraaltjes en Implanon staafjes, overgangsklachten, verzakkingen en urineverlies, verdenking op vleesbomen, seksuele problematiek, klachten in het gebied van de schaamlippen, pijn bij het vrijen, SOA, verdenking op endometriose, premenstrueel syndroom (PMS), afname uitstrijkjes.

Uw bezoek aan de gynaecoloog:
uw gynaecoloog neemt de tijd voor u om te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Daarna volgt een gynaecologisch onderzoek dat meestal bestaat uit het beoordelen van de vagina en baarmoedermond met een spreider (speculum/ eendenbek). Vervolgens wordt inwendig gevoeld naar baarmoeder en eierstokken en wordt met een inwendige echo gekeken naar deze organen. U hoeft voor dit echo onderzoek geen volle blaas te hebben. Afhankelijk van uw klachten worden aanvullende onderzoeken als kweken en uitstrijkjes ingezet of bijvoorbeeld biopten genomen. De gynaecoloog legt dan altijd van tevoren uit waarom elk onderzoek wordt verricht en hoe dat gaat. Soms is voor een onderzoek voorbereiding nodig en wordt er een 2e afspraak gepland.
Gynaecologisch advies. Ook zonder verwijzing kun u terecht voor gynaecologisch advies maar dan zijn de kosten voor eigen rekening. Het bedrag is afhankelijk van de uitgebreidheid van het onderzoek.

Gynaecologische echo. Uw huisarts kan u hiervoor verwijzen om te kijken of uw spiraaltje goed zit mits u daarbij geen klachten heeft. Er wordt dan alleen een echo gedaan en u krijgt daarvoor een korte afspraak. Als u bij het spiraal wel klachten heeft, of het gaat om hele andere klachten, dan is alleen een echo onvoldoende en maken we voor u een lange afspraak waarbij een volledig gynaecologisch onderzoek wordt verricht zoals hierboven is beschreven.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Ravenstein

Maak afspraak voor Gynaecologie

Radiologie

Radiologie

De afdeling Radiologie heette vroeger de Röntgenafdeling. Op de afdeling Radiologie wordt het inwendige van de patiënt bekeken. De radioloog of een radiologisch laborant doet dit met röntgenstraling of met geluidsgolven (echografie) De radioloog bekijkt deze beelden. Hierna schrijft de radioloog in een brief aan uw huisarts of specialist wat de resultaten zijn van het onderzoek. Uw (huis)arts gebruikt de uitslagen van een radiologisch onderzoek meestal om een diagnose te stellen. Soms kan de radioloog u ook meteen behandelen.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Sliedrecht
PoliDirect Ravenstein

Maak afspraak voor Radiologie

MDL-arts Drs. H. Hekmat

Dokter Hekmat heeft zijn opleiding tot inwendige geneeskunde en MDL-opleiding afgerond aan de vrije Universiteit medisch centrum in Amsterdam. Vanaf 2012 is hij naast PoliDirect werkzaam als MDL-arts in het IJsselland ziekenhuis in Capelle a/d IJssel. Klik hier om een waardering voor dokter Hekmat op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Cardioloog Dr. E. Krivka

Dokter Krivka heeft als cardioloog bij het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch veel ervaring opgedaan in het voorkomen van hart- en vaatziekten. Samen met de huisarts kan zij als cardioloog bij PoliDirect een snellere diagnose stellen om samen met uw huisarts een nog betere behandeling van hart-en vaatziekten te kunnen bewerkstelligen. Voorkomen is natuurlijk nog beter. Ook voor een preventief hart- en vaatonderzoek bent u van harte welkom. In slechts 2 uur tijd weet u beter waar u aan toe bent. Klik hier om een waardering voor dokter Krivka op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Uroloog Dr E. van Dongen

Eric van Dongen is algemeen uroloog en heeft als aandachtsgebieden incontinentie, blaasstoornissen door neurologische aandoeningen en nier- en blaasstenen. Hij is naast PoliDirect werkzaam in MC Lelystad. Klik hier om een waardering over dokter van Dongen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Dermatologe Dr. J. van Ulsen

Na de opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Universiteit, werkte dr van Ulsen jarenlang in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in s-Hertogenbosch. Haar specialisme is haarziekten. Daarnaast is dokter van Ulsen door haar jarenlange ervaring ook zeer gedreven in de algemene dermatologie. U kunt bij dokter van Ulsen terecht op de locaties Ravenstein en Tilburg. Klik hier om een waardering over dokter van Ulsen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Drs. J.M.Jansen

De Maag-, darm-, levergeneeskunde zoals ik die mag bedrijven vind ik een prachtvak. Als MDL-arts in het OLVG ziekenhuis in amsterdam behandel en begeleid ik mensen met chronische ontstekingen van de darmen met complexere endoscopische behandelingen. Bij PoliDirect ligt de nadruk veel meer op het sociale aspect, hier heb ik heel direct contact met patiënten en huisartsen en dat maakt het voor mij extra persoonlijk. Ik ben opgeleid in het AMC en het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Klik hier om een waardering over dokter Jansen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.


MDL-arts Drs. H. Festen

Festen is opgeleid als internist en heeft zich daarna gespecialiseerd tot maag-, darm-, leverarts (MDL-arts). Het mooie van zijn vak vindt Festen de combinatie van handvaardigheid en het persoonlijk contact met patiënten. ‘Als MDL-arts heb je veel patiënten met chronische ziekten, die je al jaren kent en waar je een persoonlijke band opbouwt. Je weet hierdoor veel over hun privélevens en achtergronden’. Klik hier om een waardering voor dokter Festen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Endoscopist Drs. B.A. van der Wal

Sinds 1979 geregistreerd als algemeen internist met aandachtsgebied voor endoscopie en maag-darm-lever aandoeningen. Opgeleid aan de Rijksuniversiteit in Grongingen. Werkzaam sinds 1979 in de regio Noord-Brabant in Dongemond- Theresia ziekenhuis in Raamsdonksveer, later het Amphia Pasteur ziekenhuis in Oosterhout. Momenteel bij PoliDirect werkzaam als endoscopist. Klik hier om een waardering voor dokter van der Wal te plaatsen op Zorgkaart Nederland.

Internist Drs. Paul Ackermans

- Aandachtsgebieden: Diabetes mellitus, CardioVasculair RisicoManagement
- Gecertificeerd Endoscopist (colonoscopie, sigmoidoscopie, gastroscopie, therapeutisch)
- Supervisor en adviseur Vaatrisico-poliklinieken
- Lid Taakgroep Diabetologie
- Consulent DM/CVRM PoZOB
- Consulent Vakgroepoverleg Diabetes

MDL-arts Dr. S. Toebosch

Specialisatie: MDL-arts. Gestudeerd in: Maastricht; Aandachtsgebied(en):: Inflammatoire darmziekten, interventie-endoscopie. Werkzaam geweest in het Langeland ziekenhuis in zoetermeer en het Laurentius ziekenhuis in Roermond.

Longarts DR. G.M. Möller

Trudeke Möller is opgegroeid in Oegstgeest. Na de studie geneeskunde aan de Universiteit van Leiden promoveerde zij in astma op de afdeling immunologie ism afd longziekten in het ErasmusMC in Rotterdam. Hier is de basis gelegd voor haar aandachtsgebieden (ernstig) astma, COPD en immunologie. Vervolgens is zij gespecialiseerd tot Longarts in het MUMC+ in Maastricht. Zij bleef enkele jaren als geregistreerd longarts verbonden aan het MUMC+ en werkte nadien enkele jaren in het LUMC tot 2010. Zij werd in haar Leidse tijd immunoloog en verkozen tot Chair en Secretaris van de "allergy and immunology club" van de European Respiratory Society. Daarna is zij werkzaam geweest in diverse ziekenhuizen met haar expertise (ernstig) astma, allergologie, COPD en Slaap

Gynaecologe Drs. D. van der Pol

Daphne van der Pol is algemeen gynaecoloog met als aandachtsgebieden verzakking en incontinentie en afwijkingen en klachten van de vulva. Dokter van der Pol deed haar opleiding in het St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen en het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Daarna werkte ze jarenlang in een algemeen ziekenhuis en is nu ook werkzaam bij een zelfstandig behandelcentrum in Maastricht. Haar voorkeur gaat nu uit naar het werken bij Poli Direct omdat hier daadwerkelijk meer tijd is voor de patient met meer persoonlijke aandacht en bovendien heel makkelijk overleg en goede samenwerking mogelijk is met de huisartsen. Klik hier om een waardering over dokter van der Pol op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Cardioloog Drs. A.R.T. van de Ven

Mijn opleiding tot cardioloog heb ik genoten in het Erasmus MC te Rotterdam. Toch heb ik gekozen om mijn carrière verder voort te zetten in een kleinere maatschap. De redenen om te kiezen voor het Sint Anna Ziekenhuis, waar ik momenteel ook werkzaam ben als cardioloog, waren voornamelijk de mogelijkheid voor een persoonlijke benadering en begeleiding van de patiënt en de zeer prettige werkomgeving zowel binnen onze maatschap als daarbuiten. Bij de behandeling staat hoogwaardige en service gerichte zorg voorop waarbij de patiënt ook eigen rol heeft. Naast de algemene cardiologie heeft hartfalen mijn extra interesse. In 2015heb ik naast mijn werk als cardioloog een MBA opleiding in de gezondheidszorg te Rotterdam afgerond.

Cardioloog dr J.H.P. Jansen

Mijn opleiding geneeskunde heb ik gevolgd aan de Universiteit van Nijmegen, daarna ben ik opgeleid tot cardioloog in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Sinds 2007 ben ik als cardioloog werkzaam in het St. Anna Ziekenhuis in een jonge dynamische maatschap, met als aandachtgebieden imaging (MRI en CTCA), pacing en sportcardiologie. Voorheen was ik een zeer fanatiek volleyballer, maar na een polsblessure heb ik me meer toegelegd op golf en mountainbiken.

PoliDirect Ravenstein
Stationssingel 120A
5371BB Ravenstein

Openingstijden
maandag t/m zaterdag: 8:30 - 17:00

E: info@polidirect.nl
T: 088-8884555