PoliDirect Sliedrecht

PoliDirect Sliedrecht
U verlaat bij de afrit Sliedrecht-West/Wijngaarden (afrit 24) de rijksweg en volgt de borden richting Sliedrecht-West. Via de route Parallelweg - Craijenstein - Deltalaan - Geulstraat - Molendijk - A.W. de Landgraafstraat - Wilhelminastraat, wordt u door middel van borden verwezen naar het Albert Schweitzer ziekenhuis.

PoliDirect Sliedrecht bevindt zich in de kelder van het gebouw. U kunt met de trap of met de lift naar beneden.

De actuele wachttijden per 17 juli 2018 zijn bij deze kliniek als volgt.

Radiologie (röntgen en echo): 3 kalenderdagen

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Radiologie

Radiologie

De afdeling Radiologie heette vroeger de Röntgenafdeling. Op de afdeling Radiologie wordt het inwendige van de patiënt bekeken. De radioloog of een radiologisch laborant doet dit met röntgenstraling of met geluidsgolven (echografie) De radioloog bekijkt deze beelden. Hierna schrijft de radioloog in een brief aan uw huisarts of specialist wat de resultaten zijn van het onderzoek. Uw (huis)arts gebruikt de uitslagen van een radiologisch onderzoek meestal om een diagnose te stellen. Soms kan de radioloog u ook meteen behandelen.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Sliedrecht
PoliDirect Ravenstein

Maak afspraak voor Radiologie
PoliDirect Sliedrecht
Wilhelminastraat 75
3361 XV Sliedrecht

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8.00 - 16.30,
zaterdag en zondag: gesloten


E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555