PoliDirect Tilburg

PoliDirect Tilburg
Voor alle onderzoeken heeft u een afspraak nodig. U kunt ons hiervoor bellen op 088-8884555

Het aanvraagformulier van uw huisarts, uw verzekeringsbewijs (pasje) en een identificatiebewijs dient u mee te nemen bij uw bezoek.

In verband met het afsprakenprogramma vragen wij u minimaal 10 minuten voor aanvang van het onderzoek aanwezig te zijn. U kunt zich op de begane grond melden bij de huisartsenbalie.
Het kan zijn dat u voor aanvang van het onderzoek bepaalde handelingen moet verrichten (zoals inname laxeermiddel) of rekening houden met bepaald medicijngebruik.
Het team van PoliDirect en medisch Centrum Piushaven ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u voor, tijdens en na de behandeling perfect wordt geinformeerd.

De actuele wachttijden per 17 juli 2018 zijn bij deze kliniek als volgt.

Maag-, Darm- en Leveronderzoek: 18 kalenderdagen
Chirurgie: 12 kalenderdagen
Dermatologie: 4 kalenderdagen

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Coloscopie

Coloscopie

Een colonoscopie is een kijkonderzoek van de dikke darm. Met een colonoscopie kan de internist of MDL-arts (maag-, darm- en leverarts) de binnenkant van uw dikke darm en het laatste deel van uw dunne darm bekijken. Het onderzoek wordt gedaan met behulp van een kijkinstrument: de endoscoop. De endoscoop is een flexibele slang. Aan het uiteinde van de slang zit een klein lampje en een camera. Het lampje zorgt ervoor dat de arts de binnenkant van uw darm goed kan bekijken. De camera is verbonden met een beeldscherm, waarop de arts het onderzoek kan volgen.

Met de colonoscopie kunnen vrijwel alle afwijkingen aan uw dikke darm worden opgespoord. Een colonoscopie is een inwendig onderzoek. Dit heeft voor-, en nadelen. Een belangrijk voordeel van de colonoscopie is dat de arts direct kleine ingrepen kan uitvoeren. In veel gevallen is de colonoscopie daarom het onderzoek van eerste keus.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Eindhoven
PoliDirect Alkmaar
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg
PoliDirect Goor

Maak afspraak voor Coloscopie

Gastroscopie

Gastroscopie

Een gastroscopie is een kijkonderzoek van de binnenkant van de slokdarm, maag en het eerste deel van de dunne darm (twaalfvingerige darm). Het onderzoek wordt uitgevoerd met een kijkinstrument: de endoscoop. Een endoscoop is een dunne flexibele slang die ongeveer de doorsnede heeft van een vinger. De arts brengt de endoscoop via uw mond en slokdarm, in de maag en twaalfvingerige darm. Aan het uiteinde van de endoscoop zitten een lampje en een camera. Het lampje zorgt ervoor dat de arts de binnenkant van uw slokdarm en maag goed kan bekijken. De beelden van de camera worden op een beeldscherm bekeken. Met een gastroscopie kan een arts vrijwel alle afwijkingen van de slokdarm en maag opsporen. Daarnaast kan de arts sommige dunne darmaandoeningen vaststellen of uitsluiten, omdat ook het eerste deel van de twaalfvingerige darm bekeken kan worden. Een gastroscopie is een inwendig onderzoek. Dit heeft voor-en nadelen. Een belangrijk voordeel van de gastroscopie is dat de arts direct kleine ingrepen kan uitvoeren. In veel gevallen is de gastroscopie daarom het onderzoek van eerste keus.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Alkmaar
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg
PoliDirect Eindhoven
PoliDirect Goor

Maak afspraak voor Gastroscopie

Dermatologie

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor alle verzekerde dermatologische behandelingen van huidziekten. Denk bij huidziekten aan goedaardige gezwellen, infectieziekten van de huid, ontstekingsbeelden als eczemen en psoriasis, acné en huidkanker.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Dermatologie

Cosmetische dermatologie

Cosmetische dermatologie

Het tarief van de behandeling wordt bepaald door de omvang en de tijdsduur die nodig is voor een goede uitvoering van de behandeling. Een herhalingsconsult voor de nacontrole is bij het tarief inbegrepen.

Betaling

PoliDirect is van mening dat ook onverzekerde, cosmetische dermatologie bereikbaar moet zijn voor iedereen. Om deze reden hanteren wij de scherpste tarieven van Nederland en bieden wij u de mogelijkheid de behandelingen in termijnen af te betalen. Wilt u hier meer over weten? Onze office manager maakt graag voor u een passend afbetaal schema.

Onderstaand vindt u de onverzekerde tarieven van de behandelingen. Als u wilt weten wat de tarieven zijn van de verzekerde behandelingen kijk dan
hier.

De vastgestelde tarieven voor 2017 zijn:
Consult €50 ( 5-10 minuten)
Preventieve huidscan €135

Verwijderen van goedaardige huidafwijkingen (moedervlekken, ouderdomswratten, fibromen)
1 afwijking €150
2 of 3 afwijkingen €299
4 of meer afwijkingen €350
Zichtbare bloedvaatjes
1 tot 3 €299
4 tot 6 €399
Pigmentstoornissen
1 pigmentvlek €199
2 of 3 pigmentvlekken €329
Meer dan 3 pigmentvlekken €399

Botox behandel prijzen
Vanaf € 109,-
Een halve zone Botox is geschikt voor de jonge Botox cliënt die te maken heeft met ondiepe rimpels en deze graag wil vervagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervagen van een beginnende voorhoofdsrimpels.

Eén zone Botox € 175,-
Een zone Botox is bedoeld voor behandeling van een deel van het gezicht. Met een zone Botox kunnen kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of frons gericht worden aangepakt.

Twee zones Botox € 275,-
Met behulp van twee zones kunnen twee delen van het gezicht gecombineerd worden behandeld, bijvoorbeeld en de kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel.

Drie zones Botox € 375,-
Drie zones worden ingezet om alle gebieden van het gezicht aan te pakken: zowel frons- als voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Daarbij moet worden vermeld dat het ook mogelijk is om halve zones te plaatsen. Voor een goede indicatie van de kosten van de Botox behandeling is een consult met uw cosmetisch dermatoloog dus nodig.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Cosmetische dermatologie

Proctologie / Aambeien (hemorroïden)

Proctologie / Aambeien (hemorroïden)

Heeft U last van uitgezakte zwellichamen bij de anus, pijn of bloedverlies tijdens de ontlasting dan komt U in aanmerking voor onze anale klachten polikliniek. Op deze kliniek wordt U gezien door een ervaren chirurg die indien nodig in het zelfde consult op de behandelkamer in de anus kan kijken en een gepaste behandeling kan inzetten.

Het uitzakken en naar buiten puilen van de zwellichamen heet Aambeien. Deze kunnen een ongemakkelijk of pijnlijk gevoel geven. Daarbij kan het bloed in de zwellichamen gestuwd raken, waardoor aambeien makkelijk bloeden. Ook kan er zich een bloedstolsel vormen in adertjes in de huid rond de anus.. Dit wordt een getromboseerde aambei genoemd. Verdere klachten kunnen zijn jeuk, vochtverlies en eczeem rond de anus.

Aambeien ontstaan vooral door een gebrek aan voedingsvezels in ons eten. Ook veel zitten, onvoldoende lichaamsbeweging en een te hoog lichaamsgewicht kunnen hiertoe bijdragen. Tijdens de zwangerschap komen aambeien ook vaker voor. De klachten die aambeien kunnen geven, kunnen ook voorkomen bij andere afwijkingen van de endeldarm of de anus. Pijn in de anus kan ook veroorzaakt worden door een scheurtje in het anus slijmvlies. Dit wordt behandeld met zal of door een botox behandeling van de anus

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Alkmaar
PoliDirect Tilburg
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Proctologie / Aambeien (hemorroïden)

Endoscopist Drs. B.A. van der Wal

Sinds 1979 geregistreerd als algemeen internist met aandachtsgebied voor endoscopie en maag-darm-lever aandoeningen. Opgeleid aan de Rijksuniversiteit in Grongingen. Werkzaam sinds 1979 in de regio Noord-Brabant in Dongemond- Theresia ziekenhuis in Raamsdonksveer, later het Amphia Pasteur ziekenhuis in Oosterhout. Momenteel bij PoliDirect werkzaam als endoscopist. Klik hier om een waardering voor dokter van der Wal te plaatsen op Zorgkaart Nederland.

MDL-arts Drs. C.J.M. Bolwerk

Dokter Bolwerk is sinds 1994 verbonden geweest aan het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft als Maag-darm-lever specialist met als speciale interesse en specialiteit inflammatoire darmziekten (IBD). Hij is opgeleid in het AMC in Amsterdam als internist en als maag-darm-lever specialist. Klik hier om een waardering voor dokter Bolwerk op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Dermatologe Dr. J. van Ulsen

Na de opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Universiteit, werkte dr van Ulsen jarenlang in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in s-Hertogenbosch. Haar specialisme is haarziekten. Daarnaast is dokter van Ulsen door haar jarenlange ervaring ook zeer gedreven in de algemene dermatologie. U kunt bij dokter van Ulsen terecht op de locaties Ravenstein en Tilburg. Klik hier om een waardering over dokter van Ulsen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Internist GE Drs. M.O. den Dulk

Het leuke aan de interne geneeskunde vindt Meyno dat hij een soort puzzelaar is. Hij houdt van mensen en het is voor hem een uitdaging om iets in zo eenvoudig mogelijke taal aan een patiënt uit te leggen. In Yemen leidde hij mensen op tot internist in een opleidingsziekenhuis. Na drie jaar in Yemen is hij nog eens drie en een half jaar in Gambia en zes jaar in Tanzania geweest, waar hij in het universiteitsziekenhuis werkte. Klik hier om een waardering voor dokter van den Dulk op Zorgkaart Nederland te plaatsen

Internist Drs. Paul Ackermans

- Aandachtsgebieden: Diabetes mellitus, CardioVasculair RisicoManagement
- Gecertificeerd Endoscopist (colonoscopie, sigmoidoscopie, gastroscopie, therapeutisch)
- Supervisor en adviseur Vaatrisico-poliklinieken
- Lid Taakgroep Diabetologie
- Consulent DM/CVRM PoZOB
- Consulent Vakgroepoverleg Diabetes

MDL-arts Dr. S. Toebosch

Specialisatie: MDL-arts. Gestudeerd in: Maastricht; Aandachtsgebied(en):: Inflammatoire darmziekten, interventie-endoscopie. Werkzaam geweest in het Langeland ziekenhuis in zoetermeer en het Laurentius ziekenhuis in Roermond.

Internist GE Dr. J. Juttmann

Dr. J. Juttmann is bijna dertig jaar als internist verbonden geweest aan het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg met als aandachtsgebieden HIV, endocrinologie en Gastro-enterologie. Dr. Juttmann heeft ruim meer dan dertig jaar scopie ervaring. Klik hier om een waardering voor dokter Juttmann op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts DR. M.H.M.G. Houben

Ik ben opgeleid tot MDL arts in het AMC in Amsterdam. Sindsdien sinds 1999 werkzaam in het HagaZiekenhuis en sinds 2017 ook bij PoliDirect. Ik doe mijn vak als MDL arts met veel plezier. Ik ben er trots op om genomineerd te zijn als "MEDNET toparts", i.h.b. voor communicatieve en technische vaardigheden" omdat dat precies de vaardigheden zijn die zo van belang zijn in het vak van (MDL) arts. De snel toenemende mogelijkheden om met steeds minder ingrijpende, lees endoscopische, technieken afwijkingen te vinden en te behandelen zijn een ware revolutie en ik ben blij daar deel van uit te kunnen maken en om zo iets te betekenen voor patienten.

Chirurg Dr. S. Biere

Dr. Biere heeft de opleiding tot chirurg verricht in het Zaans Medisch Centrum en VU medisch centrum. Zijn aandachtsgebieden zijn algemene chirurgie, darmchirurgie (gastro-intestinale chirurgie), kijkoperaties (laparoscopie) en proctologie. Gedurende zijn opleiding heeft hij naast zijn fulltime klinische taken promotieonderzoek verricht op het gebied van kijkoperaties voor slokdarmkanker. Dit resulteerde o.a. tot een publicatie in het toonaangevend medisch tijdschrift
The Lancet. Al in het vierde jaar van zijn opleiding was hij als co-promotor betrokken bij de begeleiding en promotie van een promovendus eveneens op het gebied van kijkoperaties. In het contact met zijn patiënten vindt dr. Biere het belangrijk aandacht te hebben voor zowel de verwachtingen van de patiënt alsook voldoende ruimte te hebben voor goede communicatie over de diagnose en behandeling. Daarnaast betrekt hij zijn patiënten ook actief bij de beslissingen die juist hen aangaan.

PoliDirect Tilburg
Prinsenhoeven 44
5017GC Tilburg

Openingstijden
maandag t/m zaterdag: 8.30-17.00

E: info@polidirect.nl
T: 088-8884555