Afspraak maken?

LET OP! Het is tijdelijk niet mogelijk om online uw afspraak in te plannen.

Om een afspraak te maken, kunt u onderstaand formulier invullen of bellen met onze patiëntenplanning: 085 902 0080. Bereikbaar tussen 08:00 uur en 19:30 uur.

LET OP! Het is tijdelijk niet mogelijk om online uw afspraak in te plannen. Hiervoor kunt u bellen met onze patiëntenplanning: 085 902 0080.

Als u op de knop klikt, komt u in een nieuw scherm terecht waar u een aantal vragen krijgt. Klik op de vragen om de antwoorden te kunnen zien. Zodra u een antwoord heeft gekozen, verschijnt de volgende vraag.

Na de vragen verschijnt automatisch de agenda met alle beschikbare dagen en tijdstippen waaruit u kunt kiezen. Klik onderin het scherm op ‘verder’ om de afspraak te bevestigen. U kunt alleen een afspraak maken voor een eerste consult. Komt u voor een vervolgafspraak? Dan wordt deze bij ons in de kliniek met u gemaakt.

Bent u verwezen voor een ander specialisme? Scroll dan verder naar beneden om je aan te melden of bel ons op 088-8884555.

Komt u voor een ander specialisme?

Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 088-8884555. Als u het formulier ingevuld heeft verzonden, komt het binnen bij de patiëntenplanning. Zij zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen over de vervolgstap(pen).

Heeft u behoefte aan een consult met de internist of MDL-arts, een maag- of darmonderzoek? Maar heeft u nog geen verwijzing? Maak dan eerst een afspraak met uw huisarts en neem, indien nodig, ons verwijsformulier mee.

Download hier ons verwijsformulier  Maag-, Darm- en Leverziekten.

Als u op ‘verzenden’ klikt, gaat u akkoord met ons privacystatement. Bij PoliDirect vinden we het belangrijk om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. Bekijk ons privacystatement om te lezen welke persoonlijke informatie wij ontvangen, verzamelen en welke maatregelen wij nemen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Ook leest u hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen heeft over ons privacystatement.

Nog een paar punten, voordat u een afspraak maakt:

  • U heeft een verwijzing van een arts nodig om een afspraak te kunnen maken.
  • Voor alle onderzoeken moet u eerst een afspraak te maken. Dit kunt u doen met bovenstaand formulier of u kunt ons bellen op 085-9020080. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 19:30 uur.
  • De verwijzing , uw identificatie, uw verzekeringsbewijs (verzekeringspas) en uw AMO (Actueel Medicatie Overzicht) dient u mee te nemen bij uw bezoek.
  • Als er voor een onderzoek een speciale voorbereiding nodig is, zullen wij u hierover informeren als u de afspraak maakt.
  • Mocht u een afspraak niet na kunnen komen, zegt u deze dan uiterlijk 48 uur van tevoren af. Dit kan telefonisch via 085-9020080. Als u niet verschijnt of te laat afzegt, ontvangt u een rekening.

Start typing and press Enter to search