Afspraak maken?

Bij PoliDirect vinden we het belangrijk om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. Bekijk ons privacystatement om te lezen welke persoonlijke informatie wij ontvangen, verzamelen en welke maatregelen wij nemen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Ook leest u hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen heeft over ons privacystatement.

Heeft u behoefte aan een consult met de internist of MDL-arts, een maag- of darmonderzoek? Maar heeft u nog geen verwijzing? Maak dan eerst een afspraak met uw huisarts en neem, indien nodig, ons verwijsformulier mee.

Download hier ons verwijsformulier  Maag-, Darm- en Leverziekten.

Nog een paar punten, voordat u een afspraak maakt:

  • U heeft een verwijzing van een arts nodig om een afspraak te kunnen maken.
  • Voor alle onderzoeken moet u eerst een afspraak te maken. Dit kunt u doen met bovenstaand formulier of u kunt ons bellen op 088-8884555. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur.
  • De verwijzing , uw identificatie, uw verzekeringsbewijs (verzekeringspas) en uw AMO (Actueel Medicatie Overzicht) dient u mee te nemen bij uw bezoek.
  • Als er voor een onderzoek een speciale voorbereiding nodig is, zullen wij u hierover informeren als u de afspraak maakt.
  • Mocht u een afspraak niet na kunnen komen, zegt u deze dan uiterlijk 48 uur van tevoren af. Dit kan telefonisch via 088-8884555. Als u niet verschijnt of te laat afzegt, ontvangt u een rekening.

Start typing and press Enter to search