Doktersassistente/baliemedewerker PoliDirect IJburg (32 uur)

Doktersassistente/baliemedewerker PoliDirect IJburg (32 uur)

Misschien ben je als doktersassistente wel toe aan een verandering van werkomgeving en heb je geen zin meer in de hectiek van bijvoorbeeld het ziekenhuis? Of ben je verpleegkundige maar toe aan een carrièreswitch en op zoek naar een kleinschalige en gemoedelijke werkomgeving met minder stress? Dan zou deze functie bij PoliDirect wel eens voor jou kunnen zijn!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen. Ter versterking van ons team zoeken we een nieuwe baliemedewerker/doktersassistente voor onze kliniek op IJburg.

Wie ben jij?

Als doktersassistente en baliemedewerker ben jij hét gezicht van PoliDirect. Naast je rol als gastvrouw/gastheer is het een administratieve functie en assisteer je daarnaast de specialisten bij bepaalde ingrepen. Denk aan werkzaamheden als: het voorbereiden en klaarleggen van binnenkomende dossiers voor spreekuren, het afhandelen van de post en opgevraagde informatie sturen naar ziekenhuizen, huisartsen of klinieken en het beantwoorden van de telefoon. De specialisten zul je assisteren bij o.a. wondverzorging, prikinstructies geven, stikstoftank aanvullen en true test plakken en afhalen.

Wat wij vragen:

• Een afgeronde opleiding tot doktersassistente;
• Kundig in het plannen en organiseren van je eigen werkzaamheden;
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
• Goed analytisch vermogen;
• Flexibele werkhouding;
• Een patiëntvriendelijke houding en empathisch vermogen;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Beschikbaar voor 32 uur per week.

Wat wij bieden:

Een afwisselende baan voor 32 uur per week bij een platte organisatie, waarbij je zult werken in een gemoedelijke werkomgeving.

In eerste instantie zul je een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden krijgen, met de intentie deze te verlengen en uiteindelijk om te zetten in een vast contract. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Als baliemedewerker/doktersassistente word je ingeschaald in functiegroep 35 (tussen de €2.097 en €3.118 o.b.v. 40 uur), afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Sollicitaties zonder motivatiebrief kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ferda Cetin, kliniekmanager IJburg, op 06-14057915. Je sollicitatie kun je richten aan Myrna Stregels, corporate recruiter.

Een halve dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search