Baliemedewerker/doktersassistente PoliDirect Oisterwijk en Eindhoven (32 uur per week)

Baliemedewerker/doktersassistente PoliDirect Oisterwijk en Eindhoven (32 uur per week)

Ben jij doktersassistent én een administratieve duizendpoot? Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor de patiënten en je collega’s? Als jij houdt van een dynamische werkomgeving, enthousiast bent en sterk in je schoenen staat, dan zouden wij wel eens naar jou op zoek kunnen zijn!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen. Ter versterking van ons team zoeken we een nieuwe baliemedewerker/doktersassistente voor onze kliniek in Eindhoven en Oisterwijk. In Oisterwijk zul je de enige doktersassistente/baliemedewerker zijn.

Wie ben jij?

Als doktersassistente en baliemedewerker ben jij hét gezicht van PoliDirect. Naast je rol als gastvrouw/gastheer is het een administratieve functie én assisteer je daarnaast de dermatoloog en/of longarts bij bepaalde ingrepen. Denk aan werkzaamheden als: het voorbereiden en klaarleggen van binnenkomende dossiers voor spreekuren, het afhandelen van de post en opgevraagde informatie sturen naar ziekenhuizen, huisartsen of klinieken. Je bent verantwoordelijk voor de telefoon, het archiveren en het inplannen van afspraken. Het is belangrijk dat je handig en snel bent met de computer.

Wat wij vragen:

• Een opleiding tot doktersassistente;
• Kundig in het plannen en organiseren van je eigen werkzaamheden;
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
• Zelfredzaam en oplossingsgericht;
• Goed analytisch vermogen;
• Flexibele werkhouding;
• Een patiëntvriendelijke houding en empathisch vermogen;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden:

Een afwisselende baan voor 32 uur per week bij een platte organisatie, waarbij je zult werken in een gemoedelijke werkomgeving. Je zult 1 á 2 dagen werkzaam zijn in Oisterwijk en de rest van de dagen in Eindhoven.

In eerste instantie zul je een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden krijgen, met de intentie deze te verlengen en uiteindelijk om te zetten in een vast contract. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Als baliemedewerker/doktersassistente word je ingeschaald in functiegroep 35 (tussen de €2.031 en €3.020 o.b.v. 40 uur), afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ria van der Hijden, kliniekmanager Eindhoven en Oisterwijk, op 06-24999142. Je sollicitatie kun je sturen naar werken@polidirect.nl, t.a.v. Myrna Stregels, corporate recruiter.

Een halve dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Raam PoliDirect met sticker PoliDirectlogoFoto arts en patiënt in consult