Baliemedewerker/doktersassistente Pools sprekend PoliDirect Ravenstein (24 uur per week)

Baliemedewerker/doktersassistente Pools sprekend PoliDirect Ravenstein (24 uur per week)

Spreek je Pools én ben je doktersassistente? Werk je graag als gastheer/gastvrouw binnen een klein team in een gemoedelijke omgeving? Dan zou deze functie bij PoliDirect wel eens voor jou kunnen zijn!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen. Omdat een deel van onze patiënten Pools spreekt, zijn we op zoek naar een Pools sprekende baliemedewerker/doktersassistente voor onze kliniek in Ravenstein.

Wie ben jij?

Als doktersassistente en baliemedewerker ben jij hét gezicht van PoliDirect. Naast je rol als gastvrouw/gastheer is het vooral een administratieve functie en assisteer je daarnaast de specialisten bij bepaalde ingrepen. Denk aan werkzaamheden als: het voorbereiden en klaarleggen van binnenkomende dossiers voor spreekuren, het afhandelen van de post en opgevraagde informatie sturen naar ziekenhuizen, huisartsen of klinieken. Je bent verantwoordelijk voor de telefoon, het archiveren en het inplannen van afspraken. Het is belangrijk dat je handig en snel bent met de computer.

Wat wij vragen:

• Een opleiding tot doktersassistente;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Poolse taal in woord en geschrift;
• Kundig in het plannen en organiseren van je eigen werkzaamheden;
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
• Goed analytisch vermogen;
• Flexibele werkhouding;
• Een patiëntvriendelijke houding en empathisch vermogen;

Wat wij bieden:

Een afwisselende baan voor 24 uur per week bij een platte organisatie, waarbij je zult werken in een gemoedelijke werkomgeving.

In eerste instantie zul je een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden krijgen, met de intentie deze te verlengen en uiteindelijk om te zetten in een vast contract. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Als baliemedewerker/doktersassistente word je ingeschaald in functiegroep 35 (tussen de €2.031 en €3.020 o.b.v. 40 uur), afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Bjorn Roeters, kliniekmanager Ravenstein, op 06-16532125. Je sollicitatie kun je sturen naar werken@polidirect.nl, t.a.v. Myrna Stregels, corporate recruiter.

Een halve dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Foto gesprek arts en patiënt