Informatie over het coronavirus (COVID-19)

Hoewel het even ver weg leek, steekt corona nu toch weer hier en daar de kop op. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om de veiligheid van onze patiënten, medewerkers en bezoekers te waarborgen. Laten we samen ons best doen om het voortzetten van de reguliere gezondheidszorg te garanderen en om elkaar te beschermen.

Er zijn vooralsnog geen maatregelen aangekondigd door de overheid. Ons protocol is gebaseerd op de adviezen van het RIVM en zal waar nodig worden aangepast aan de actuele situatie.

Bent u net gevaccineerd? Een maag- of darmonderzoek of andere ingreep/behandeling kan vanaf 48 uur na de vaccinatie plaatsvinden.

Heeft u corona gerelateerde klachten?

Doe een zelftest. Als u een afspraak bij PoliDirect heeft, wordt deze bij een positieve test verzet. Kijk op de website van het RIVM wat u moet doen bij een positieve zelftest.

Onze coronamaatregelen

Alle zorgvragen worden opgepakt. Uw consult of onderzoek zal niet worden uitgesteld. Onderzoeken en behandelingen vinden plaats in de kliniek, intakegesprekken en poliklinische consulten zullen zoveel mogelijk digitaal of telefonisch plaatsvinden. Indien de arts het nodig vindt om u op locatie te zien, zal de arts dit met u bespreken.

Wees vrij om uw zorgen uit te spreken. We houden hier graag rekening mee!

Maatregelen bij bezoek locatie:

 • We houden 1,5 meter afstand van elkaar indien mogelijk. Als dit niet kan (lichamelijk onderzoek en/of behandeling) draagt ons personeel een schort, handschoenen en chirurgisch mondmasker.
 • Het dragen van een mondkapje is voor u vrijwillig. Ons personeel draagt tijdens behandelingen een medisch mondkapje.
 • Alle patiënten wordt aan de balie bij binnenkomst gevraagd naar corona gerelateerde klachten. Indien een van deze vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, krijgt u een zelftest aangeboden. Is deze negatief? Dan kan de afspraak doorgaan. Is deze positief? Dan wordt de afspraak geannuleerd of verplaatst.
 • Er mag 1 begeleider mee naar de afspraak. Op deze manier proberen we het aantal personen binnen de klinieken zo laag mogelijk te houden.
 • Desinfecteer/was uw handen bij binnenkomst.
 • Wij schudden geen handen.

Bedankt voor uw begrip!

Heeft u vragen over het coronavirus?

Op de website van het RIVM vindt u de meest actuele informatie over het Coronavirus. Zij houden de situatie goed in de gaten. U kunt ook contact met hen opnemen via 0800 1351 als u vragen heeft.

Wat kunt u zelf doen om besmetting te voorkomen?
 • Houd afstand van elkaar, waar mogelijk;
 • Was uw handen regelmatig met water én zeep;
 • Als u moet niezen of hoesten, doe dit dan in uw elleboog;
 • Schud geen handen;
 • Doe een zelftest bij corona gerelateerde klachten.

Start typing and press Enter to search