Dermatoloog PoliDirect IJburg (flexibel inzetbaar)

Dermatoloog PoliDirect IJburg (flexibel inzetbaar)

PoliDirect IJburg zoekt een ervaren en enthousiaste dermatoloog die vanaf 1 november 2019 beschikbaar is voor een aantal dagdelen per week. Deze zijn nog flexibel in te delen en dus bespreekbaar. Wij bieden een breed dermatologisch spreekuur, van zorg voor huidziekten tot en met botox-injecties.

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren dermatoloog met een brede interesse en zoekt naast je werk in een groot ziekenhuis een nieuwe uitdaging bij een kleinschaliger initiatief. Je bent zelfsturend, initiatiefrijk en je hebt een passie voor je vak. Je zoekt graag samenwerking met collega’s van verwante vakgebieden en je gelooft in teamwork, niet in hiërarchie. Samen met jouw collega’s doe je er alles aan om een hoge kwaliteit van zorg te bieden aan patiënten die bij PoliDirect onderzocht en behandeld worden.

Wat wij vragen:

  • Jouw interesse en ervaring zijn breed: van huidziekten tot botox;
  • Je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte situaties;
  • Je hebt een patiëntvriendelijke houding en empathisch vermogen;
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Je bent bereid om op zzp-basis bij PoliDirect te werken.

Wat wij bieden:

Een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en veel ruimte voor initiatief. Bij eventuele ingrepen word je ondersteund door een gediplomeerde doktersassistente. Dit alles op basis van een zzp-contract.

Is dit jouw baan?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ferda Cetin, kliniekmanager IJburg, f.cetin@polidirect.nl. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief, je kunt deze sturen naar onze recruiter Myrna Stregels via werken@polidirect.nl.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Foto gesprek arts en patiënt