Dermatoloog PoliDirect Goor (flexibel inzetbaar)

Dermatoloog PoliDirect Goor (flexibel inzetbaar)

PoliDirect Goor zoekt een ervaren en enthousiaste dermatoloog, die binnen onze polikliniek op flexibele basis een dermatologisch spreekuur gaat opzetten. We streven naar één spreekuur per week, binnen enkele maanden. Bij gebleken succes mag meer dagen ook uiteraard.  Wij willen een breed dermatologisch spreekuur bieden, van zorg voor huidziekten tot en met botox-injecties.

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen. .

Wie ben jij?

Je bent een ervaren dermatoloog met een brede interesse en zoekt naast je werk in een groot ziekenhuis een nieuwe uitdaging bij een kleinschaliger initiatief. Je bent zelfsturend, initiatiefrijk en je hebt een passie voor je vak. Je zoekt graag samenwerking met collega’s van verwante vakgebieden en je gelooft in teamwork en niet in hiërarchie. Samen met jouw collega’s doe je er alles aan om een hoge kwaliteit van zorg te bieden aan patiënten die bij PoliDirect onderzocht en behandeld worden.

Wat wij vragen:

  • Je interesse en ervaring is breed: van huidziekten tot botox;
  • Je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte situaties;
  • Je hebt een patiëntvriendelijke houding en empathisch vermogen;
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Je bent bereid om op zzp-basis bij PoliDirect te werken.

Wat wij bieden:

Een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en veel ruimte voor initiatief. Een geweldige kans om een dermatologiepoli op te bouwen, met behulp van de kliniekmanager en specialismecoördinator. We beginnen met een paar uur per week en bij gebleken succes kan de poli uitgroeien naar één of meer dagen per week. Bij eventuele ingrepen word je ondersteund door een gediplomeerd doktersassistente. Dit alles op basis van een zzp-contract.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je kunt deze richten aan onze corporate recruiter, Myrna Stregels.
Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Circe Simons, specialismecoördinator Dermatologie, op 06-41919433.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Verpleegkundige praat met patiënt