Echolaborant PoliDirect Sliedrecht/Ridderkerk (16 uur, met mogelijke uitbreiding tot 40 uur)

Echolaborant PoliDirect Sliedrecht/Ridderkerk (16 uur, met mogelijke uitbreiding tot 40 uur)

Voor ons Huisarts Diagnostisch Centrum in de Drechtsteden zijn wij op zoek naar een echolaborant die twee dagen per week kan werken (dagen in overleg, halve dagen kan eventueel ook). De huidige locaties zijn PoliDirect Sliedrecht en PoliDirect Ridderkerk. Een derde vestiging staat op de planning om geopend te worden, dan is er een mogelijkheid om meer uren te werken (tot 40 uur per week, minder ook mogelijk).

Wie zijn wij?

Het Huisarts Diagnostisch Centrum is een samenwerkingsverband tussen PoliDirect en het Albert Schweitzerziekenhuis in de regio Drechtsteden. PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

De belangrijkste werkzaamheden van de laborant zijn het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van beeldvormend onderzoek. Waarbij je ervoor zorgt dat de onderzoeken zo optimaal mogelijk verricht worden ten behoeve van de diagnostiek, eventuele behandeling en zorg voor de patiënt. Dit betekent dat je de patiënt begeleidt tijdens de diagnostiek en samen met collega’s zorg draagt voor het goed laten verlopen van het werkproces.

Je maakt deel uit van een klein en ambitieus team in één van onze nieuwe radiologieklinieken. Een boeiende omgeving waar patiëntenzorg, techniek en ondernemerschap samenkomen. Daar werk je samen met collega-laboranten, baliemedewerkers en radiologen aan het verder uitbouwen van onze radiologie-activiteiten.

Wat wij vragen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot echolaborant op HBO niveau (MBRT of in-service) en een bewijs van bevoegdheid;
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als echolaborant na diplomering;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent klantgericht;
  • Je beschikt over teamspirit en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en deskundig;
  • Je bent stressbestendig en vrolijk van aard;
  • Je staat open voor verandering en vernieuwing en bent flexibel;
  • Je spreekt goed Engels.

Wat wij bieden:

Een unieke kans om jezelf te bewijzen binnen een ambitieus en sterk groeiend zorgbedrijf, waar je kunt meebouwen aan het verder uitbreiden van de radiologische activiteiten. Je krijgt van ons veel vrijheid en daarmee de kans om een bijdrage te leveren aan de verandering van de Nederlandse zorg die wij, de mensen achter PoliDirect, voor ogen hebben.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn opgesteld in lijn met de cao ZKN en zijn marktconform. De functie van Echolaborant valt in functiegroep 55 (maximaal € 4.440,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Is dit jouw baan?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Elma Geschiere, kliniekmanager PoliDirect Drechtsteden op 06-28982991. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief, je kunt deze sturen naar onze recruiter, Myrna Stregels; werken@polidirect.nl.

Een dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Verpleegkundige met patiënt aan tafelFoto PoliDirect Verpleegkundige vult formulier in met pen