Endoscopie verpleegkundige PoliDirect IJburg (parttime, 27-36 uur)

Endoscopie verpleegkundige PoliDirect IJburg (parttime, 27-36 uur)

Voor onze kleinschalige maar dynamische kliniek op IJburg, zijn we op zoek naar een endoscopieverpleegkundige voor minimaal 27 uur en maximaal 36 uur per week. Ben jij de onregelmatigheid van het ziekenhuis zat en wil je structuur en vaste werkdagen? Houd jij ervan om in een klein team te werken, ben je enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Dan zou dit wel eens jouw baan kunnen zijn!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Als endoscopieverpleegkundige geef je voorlichting aan patiënten en begeleid je hen voor en tijdens het onderzoek, o.a. het voeren van intakegesprekken met patiënten behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verricht en/of assisteer je bij diagnostisch en therapeutisch onderzoek, uitgevoerd door de medisch specialist. Dankzij jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg voelen de patiënten zich veilig en op hun gemak. Samen met jouw collega’s doe je er alles aan om een hoge kwaliteit van zorg te bieden aan patiënten die bij PoliDirect onderzocht worden. Zo participeer je in verbetertrajecten voor de kwaliteit en de veiligheid in de zorg.
Wij zoeken iemand die zelfstandig is, organisatorisch vermogen heeft en vooruit denkt, aangezien je in de kliniek veel zelf doet; zoals het reinigen van de scoop en het bestellen van materialen. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing en bij blijvende groei is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

Wat wij vragen:

 • Je hebt de opleiding gevolgd tot endoscopieverpleegkundige;
 • Je bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als endoscopieverpleegkundige;
 • Je hebt een geldig BLS-certificaat, of bent bereid deze te halen;
 • Je hebt ervaring met het aanbrengen van een perifeer infuus;
 • Je hebt een flexibele werkhouding;
 • Je bent organisatorisch sterk;
 • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachtse situaties;
 • Je hebt een patiëntvriendelijke houding en emphatisch vermogen;
 • Je bent minimaal 27 uur per week beschikbaar (3 dagen van 9 uur) en kunt af en toe 36 uur werken (4 dagen);
 • Werkdagen zijn in principe op dinsdag, donderdag en vrijdag. Andere dagen in overleg.
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pre.

Wat wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 29 tot maximaal 36 uur per week voor de duur van één jaar, met intentie tot daarna een contract voor onbepaalde tijd. Ook zul je vaste werkdagen hebben, 3 dagen van 9 uur. Af en toe zullen we je vragen om een extra dag te werken; dit is uiteraard in overleg.
Je zult werken binnen een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. Dat betekent bijvoorbeeld 20 vakantiedagen en 9 PLB-dagen o.b.v. 40 uur, reiskostenvergoeding, een goed pensioen en collectieve ziektekostenverzekering. De functie valt in schaal 50 (van €2.734 tot €4.083 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring).

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief! Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ferda Cetin, kliniekmanager IJburg op 06-14057915. Je sollicitatie mag je richten aan Myrna Stregels, corporate recruiter.

Een halve dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij PoliDirect komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search

Verpleegkundige praat met patiëntFoto verpleegkundige schudt hand patiënt