Endoscopie verpleegkundige PoliDirect Goor (parttime, 8 uur)

Endoscopie verpleegkundige PoliDirect Goor (parttime, 8 uur)

Voor onze gemoedelijke kliniek in Goor zoeken wij voor de tijdelijke vervanging van een collega een energieke, servicegerichte en flexibele endoscopie verpleegkundige. In eerste instantie zal dit voor 7 maanden zijn, maar door de groei van de organisatie bestaat de mogelijkheid dat we eventueel je contract kunnen verlengen. Houd jij van een kleinschalige werkomgeving, ben je enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Dan is dit jouw baan!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Als endoscopieverpleegkundige geef je voorlichting aan patiënten en begeleid je hen voor en tijdens het onderzoek. O.a. het voeren van intakegesprekken met patiënten behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verricht en/of assisteer je bij diagnostisch en therapeutisch onderzoek, uitgevoerd door de medisch specialist. Dankzij jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg voelen de patiënten zich veilig en op hun gemak. Samen met jouw collega’s doe je er alles aan om een hoge kwaliteit van zorg te bieden aan patiënten die bij PoliDirect onderzocht worden.

Wat wij vragen:
• Je hebt de opleiding gevolgd tot endoscopieverpleegkundige;
• Je bent BIG geregistreerd;
• Je hebt een geldig bls-certificaat;
• Je hebt ervaring met het aanbrengen van een perifeer infuus;
• Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als endoscopieverpleegkundige;
• Je hebt een flexibele werkhouding;
• Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachtse situaties;
• Je hebt een patiëntvriendelijke houding en empatisch vermogen;
• Je bent 8 uur per week beschikbaar;
• Goede beheersing van de Engelse taal is een pre.

Wat wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst van 8 uur per week voor de duur van 7 maanden, met de mogelijkheid dat deze wordt verlengd (afhankelijk van de groei van de organisatie). Een gemoedelijke werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. De functie is ingedeeld in schaal 50 (€2734 tot €4083). Dat betekent bijvoorbeeld 20 vakantiedagen en 9 PLB-dagen o.b.v. 40 uur, reiskostenvergoeding, een goed pensioen en collectieve ziektekostenverzekering.

Een testimonial van een van onze endoscopieverpleegkundigen:

“Werken bij PoliDirect betekent voor mij goede samenwerking in een gezellig klein team. ‘Teamwork’ in ons team vind ik erg belangrijk om samen tot een goede dienstverlening te komen voor de patiënt.
Daarnaast spreekt het werken bij PoliDirect mij aan omdat het mij de gelegenheid biedt om extra zorg en aandacht aan de patiënt te geven. Patiënten voelen zich geen nummer door de persoonlijke begeleiding die ze krijgen. Ik krijg er energie van als patiënten tevreden huiswaarts keren en aangeven dat zij snel, deskundig en persoonlijk behandeld zijn.”

Door: Anneke Ligtenberg
Endoscopie verpleegkundige Goor

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je kunt deze richten aan onze corporate recruiter, Myrna Stregels.
Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marijke Snitjer, kliniekmanager Goor, op 06-48644871.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er vanuit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij PoliDirect komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search

Raam PoliDirect met sticker PoliDirectlogo