Endoscopieverpleegkundige PoliDirect Breda (24-32 uur pw)

Endoscopieverpleegkundige PoliDirect Breda (24-32 uur pw)

Ter versterking van ons team zoeken wij een pittige, energieke, servicegerichte en flexibele endoscopieverpleegkundige. Houd jij van een dynamische werkomgeving, ben je enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Als endoscopieverpleegkundige geef je voorlichting aan patiënten en begeleid je hen voor en tijdens het onderzoek. O.a. het voeren van intakegesprekken met patiënten behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verricht en/of assisteer je bij diagnostisch en therapeutisch onderzoek, uitgevoerd door de medisch specialist. Dankzij jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg voelen de patiënten zich veilig en op hun gemak. Samen met jouw collega’s doe je er alles aan om een hoge kwaliteit van zorg te bieden aan patiënten die bij PoliDirect onderzocht worden. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing en bij blijvende groei is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

Wat wij vragen:

  • – Je hebt de opleiding gevolgd tot endoscopie;
  • – Je bent BIG geregistreerd;
  • – Je hebt een geldig bls certificaat;
  • – Je hebt ervaring met het aanbrengen van een perifeer infuus;
  • – Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als endoscopie verpleegkundige;
  • – Je hebt een flexibele werkhouding;
  • – Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachtse situaties;
  • – Je hebt een patiëntvriendelijke houding en empatisch vermogen;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • – Goede beheersing van de Engelse taal is een pre;

Wat wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst van 24-32 uur per week voor de duur van één jaar, met intentie tot daarna een contract voor onbepaalde tijd. Een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. Dat betekent bijvoorbeeld 20 vakantiedagen en 9 PLB-dagen o.b.v. 40 uur, reiskostenvergoeding, een goed pensioen en collectieve ziektekostenverzekering.

Is dit jouw baan?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gül Ergezer, kliniekmanager PoliDirect Breda, 076-720 0977. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief, je kunt deze sturen naar onze recruiter, Myrna Stregels; werken@polidirect.nl.

Een halve dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij werken samen met Validata, zij zorgen ervoor dat jouw gegevens (diploma’s, werkervaring, VOG, etc) worden gecheckt voordat je bij ons aan de slag gaat.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Foto patiënt, arts en verpleegkundige in scopiekamerFoto balie PoliDirect