Kom werken in ons nieuwe MDL-centrum!

Nieuw MDL-centrum op IJburg

PoliDirect IJburg wordt verbouwd to MDL-focus centrum en krijgt er begin volgend jaar een tweede behandelkamer bij. Dit betekent dat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures en solliciteer als je onderdeel wilt worden van ons nieuwe scopieteam.

Op 10 januari gaat de hamer erin. PoliDirect IJburg wordt hét MDL-focus centrum op IJburg in Amsterdam met een dubbele scopiekamer.

We zullen hier zowel Bevolkingsonderzoek (BVO) als reguliere verwijzingen voor maag- en darmonderzoeken behandelen.

Kom werken in ons nieuwe MDL-centrum!

Ben jij een betrokken en enthousiaste endoscopie- en/of uitslaapverpleegkundige? Vind je het leuk om deel uit te maken van ons scopieteam en mee te bouwen aan de toekomst van onze kliniek op IJburg? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Werken bij PoliDirect

Bij PoliDirect staat de patiënt centraal. We maken het de patiënt graag naar de zin: geen lange wachttijden en ontevreden teleurgestelde mensen, maar betrokkenheid, persoonlijke aandacht en korte wachttijden door efficiënt ingerichte zorg. Dit betekent dat je zorg kunt verlenen, zoals zorg bedoeld is: met aandacht voor de patiënt en voldoende tijd om je werk goed te kunnen doen.

Opleidingsmogelijkheden

Mooie begeleiding jonge klaren

  • Altijd een ervaren arts in de buurt
  • Overleggen mogelijk

Regelmatige werktijden

Tijd en aandacht voor de patiënt

Gezellige, kleine teams

Start typing and press Enter to search

huisartsenraad PoliDirect