Kwaliteitscoördinator PoliDirect (16-24 uur pw)

Kwaliteitscoördinator PoliDirect (16-24 uur)

Ben je helemaal up to date op het gebied van protocollen en procedures m.b.t. patiëntveiligheid? Ben je precies, houd je voet-bij-stuk en durf je collega’s aan te spreken, te begeleiden en verder te helpen in hun ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen. Wegens het vertrek van onze huidige kwaliteitscoördinator, zijn wij op zoek naar vervanging. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem, waar de financiële administratie, planners en HR de lokale poliklinieken ondersteunen.

Wat ga je doen?

Op basis van de input die je krijgt van onze medisch directeur werk je samen met de inhoudelijk verantwoordelijke kliniekmanager aan een veilige omgeving voor onze patiënten in al onze klinieken. Protocollen en procedures moeten worden gecontroleerd op juiste toepassing, voor het behalen en behouden van onze certificeringen. Dat doe je door interne audits, sturing geven en aanspreken van collega’s op de locaties. Dit alles op een prettige en constructieve manier.
Ook zul je een rol spelen in het begeleiden en ontwikkelen van kliniekmanagers naar meer resultaatverantwoordelijkheid. Hierin werk je samen met de projectmanager en de HR-manager.

 

Over jou

Je bent helemaal op de hoogte van de laatste kwaliteitseisen op het gebied van patiëntveiligheid; AVG en ISO-certificeringstrajecten hebben voor jou geen geheimen meer. Je hebt ervaring met het organiseren en uitvoeren van audits en coördineren van vervolgacties, komende vanuit die audits. Bij voorkeur ben je werkzaam (geweest) in een zelfstandige kliniek. Je bent accuraat en hebt een passie voor processen en protocollen. Je bent gewend om je werk zelf in te delen en daarbij het overzicht te behouden over alle lopende zaken. Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en hier de juiste prioriteiten aan geven is erg belangrijk. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zult de directie en je collega’s het gevoel geven dat de coördinatie van de audits bij jou in goede handen is. Je communiceert helder en op een prettige manier. Humor is een pré. Je bent 24 uur per week beschikbaar om te overleggen en locaties te bezoeken, een eigen auto is daarom noodzakelijk.

Wat wij bieden:

Een afwisselende baan voor 16 tot 24 uur per week bij een groeiend bedrijf, waarbij je zult werken met gezellige collega’s in een dynamische werkomgeving. Werkdagen en tijden zijn in overleg. Thuiswerken is prima, maar je bent uiteraard ook altijd welkom op kantoor!
In eerste instantie zul je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd krijgen, met de intentie deze te verlengen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Als kwaliteitscoördinator word je ingeschaald in functiegroep 55 (maximaal €4.290 o.b.v. 40 uur), afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Auke van der Wal, directeur, op 06-24392080. Je sollicitatie kun je sturen naar werken@polidirect.nl, t.a.v. Myrna Stregels, corporate recruiter.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search