Longfunctieanalist IJburg (4 uur per twee weken, meer uren mogelijk bij groei)

Longfunctieanalist IJburg (4 uur per twee weken, meer uren mogelijk bij groei)

Ben je een ervaren longfunctieanalist en heb je nog een paar uur over per week? Lijkt het je leuk om in een gespecialiseerde, kleine kliniek te werken één keer per twee weken? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wat ga je doen?

In onze kliniek op IJburg draait het spreekuur longgeneeskunde één keer per 2 weken op vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur. We zijn hiervoor op zoek naar een longfunctieanalist.
De longarts ziet de patiënt die via een verwijzing van de huisarts op het spreekuur komt. De arts brengt de problemen in kaart en geeft advies aan patiënt en huisarts. Hiervoor is jouw hulp nodig; de longfunctieanalist voert met behulp van de bodybox diverse onderzoeken uit. Je werkt op korte afstand van de longarts, dus samenwerking en overleg is altijd mogelijk en ook zeer gewenst.

Wat we vragen:

• Je bent gediplomeerd longfunctieanalist;
• Je beschikt over ruime kennis en ervaring op longfunctie gebied;
• Je kunt zelfstandig, maar zeker ook in teamverband werken;
• Je neem initiatief en bent goed in staat feedback te geven en te ontvangen;
• Je bent patiëntgericht;
• Je bent flexibel;
• Je bent ondernemend en ziet het als een uitdaging om mee te helpen bouwen aan dit specialisme dat groeiende is;
• Je vindt het leuk en bent in staat een actieve bijdrage te leveren aan organisatorische en beroepsinhoudelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied en de afdeling.

Wat wij bieden:

Een afwisselende baan voor 4 uur per twee weken (op de vrijdag) bij een snel groeiend bedrijf, waarbij je zult werken met gezellige collega’s in een dynamische werkomgeving. Het aantal uren kan bij groei van het specialisme worden uitgebreid.

In eerste instantie zul je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd krijgen, met de intentie deze te verlengen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Als gediplomeerd longfunctieanalist wordt je ingeschaald in functiegroep 50 (maximaal € 4.083 o.b.v. 40 uur), afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ferda Cetin, kliniekmanager IJburg, op 06-14057915. Je sollicitatie kun je richten aan Myrna Stregels, corporate recruiter.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Verpleegkundige meet bloeddruk patiënt