Longfunctieanalist Oisterwijk (4 uur per week, meer uren mogelijk bij groei)

Longfunctieanalist Oisterwijk (4 uur per week, meer uren mogelijk bij groei)

Ben je een ervaren longfunctieanalist en heb je nog een paar uur over per week? Lijkt het je leuk om in een gespecialiseerde, kleine kliniek te werken? Alleen dagdiensten en niet meer in de weekenden en/of avonden? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wat ga je doen?

Op locatie Oisterwijk gaan we vanaf medio augustus starten met het longspreekuur. We starten met 1 dagdeel in de week en zullen dit gaan uitbreiden zodra we de mogelijkheid hebben. De longarts ziet de patiënt die via een verwijzing van de huisarts op het spreekuur komt. Zij brengt de problemen in kaart en geeft advies aan patiënt en huisarts. Hiervoor heeft ze jouw hulp nodig; de longfunctieanalist voert met behulp van de bodybox diverse onderzoeken uit. Je werkt op korte afstand van de longarts, dus samenwerking en overleg is altijd mogelijk en ook zeer gewenst.

Wat we vragen:

• Je bent gediplomeerd longfunctieanalist;
• Je beschikt over ruime kennis en ervaring op longfunctie gebied;
• Je kunt zelfstandig, maar zeker ook in teamverband werken;
• Je neem initiatief en bent goed in staat feedback te geven en te ontvangen;
• Je bent patiëntgericht;
• Je bent flexibel;
• Je bent ondernemend en ziet het als een uitdaging om mee te helpen bouwen aan dit nieuwe specialisme op deze locatie;
• Je vindt het leuk en bent in staat een actieve bijdrage te leveren aan organisatorische en beroepsinhoudelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied en de afdeling.

Wat wij bieden:

Een afwisselende baan voor 4 uur per week bij een snel groeiend bedrijf, waarbij je zult werken met gezellige collega’s in een dynamische werkomgeving. Werkdag in overleg. Het aantal uren kan bij groei van het specialisme worden uitgebreid.

In eerste instantie zul je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd krijgen, met de intentie deze te verlengen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Als gediplomeerd longfunctieanalist wordt je ingeschaald in functiegroep 50 (maximaal € 3.955 o.b.v. 40 uur), afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Myrna Stregels, corporate recruiter, op 06-48627396. Je sollicitatie kun je sturen naar werken@polidirect.nl, t.a.v. Myrna Stregels.

Wij werken samen met Validata, zij zorgen ervoor dat jouw gegevens (diploma’s, werkervaring, VOG, etc) worden gecheckt voordat je bij ons aan de slag gaat.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Foto dermatoloog kijkt naar huid patiënt