Open sollicitatie MDL arts (zzp-basis, parttime)

Open sollicitatie MDL arts (ZZP, parttime)

Zie je momenteel geen passende vacature voor jou als MDL arts op onze site staan? Stuur dan een open sollicitatie en we gaan voor je kijken wat de mogelijkheden zijn. PoliDirect groeit snel en we zijn altijd op zoek naar goede MDL artsen, dus we horen graag van je!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

• Nauwkeurig;

• Communicatief sensitief;

• Beschikbaar op uurbasis als ZZP’er.

Wat wij bieden:

Een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en korte lijnen. We bieden een overeenkomst van opdracht (als ZZP’er). Het uurtarief voor scopiëren en poli is €125. Met BVO-papieren is het €138 per uur.

Hebben wij je interesse gewekt?

Stuur ons dan je cv toe, t.a.v. Myrna Stregels, corporate recruiter. Voor meer informatie mag je ook eerst contact opnemen met Jeroen Jansen, Medisch Directeur (en tevens MDL-specialist): 06-27323282.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij PoliDirect komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search

Scopiekamer met patiënt, arts en verpleegkundigeVerpleegkundige praat met patiënt