MDL arts PoliDirect Breda (parttime, zzp-basis)

MDL arts Breda (ZZP, parttime)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Breda zoeken we een MDL arts voor de donderdag eens in de twee weken (vanaf 1 juni 2020). Wil je parttime aan de slag bij een kleinschalige kliniek? Of heb je nog een dag over naast je werk in het ziekenhuis? Dan zou dit wel eens de perfecte baan voor je kunnen zijn!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

• Nauwkeurig;

• Geduldig en kan goed luisteren;

• Beschikbaar op uurbasis als ZZP’er;

• Inzetbaar op de donderdag, één keer per twee weken, vanaf 1 juni 2020;

• Je hebt bij voorkeur ervaring met het doen van endoscopieën voor de bevolkingsonderzoeken (BVO).

Wat wij bieden:

Een relaxte werkomgeving met fijne collega’s en korte lijnen. We bieden een overeenkomst van opdracht (als ZZP’er). Je zult (in eerste instantie) één keer per twee weken op donderdag worden ingezet. Het uurtarief dat we bieden is €125, of €138 met BVO-papieren.

Is dit jouw baan?

Stuur ons dan je cv toe, t.a.v. Myrna Stregels, corporate recruiter. Voor meer informatie mag je ook eerst contact opnemen met Jeroen Jansen, Medisch Directeur (en tevens MDL-specialist): 06-27323282.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij PoliDirect komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search

Foto dermatoloog kijkt naar huid patiëntScopiekamer met patiënt, arts en verpleegkundige