MDL-arts PoliDirect IJburg (8-16 uur, zzp-basis)

MDL-arts IJburg (8-16 uur, ZZP)

Ter uitbreiding van ons team op IJburg zoeken we een MDL-arts voor 8 tot 16 uur per week voor de spreekuren op onze MDL-poli. We zoeken iemand die flexibel is en bereid is om op de avonden en af en toe zaterdagen te werken.

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.
Op IJburg is momenteel één arts die de spreekuren voor de poli MDL doet, maar gezien het aantal patiënten zouden we daar graag een tweede arts aan toevoegen.

Wie ben jij?

• Nauwkeurig;

• Communicatief sensitief;

• Geduldig en kunt goed luisteren;

• Beschikbaar op uurbasis als ZZP’er;

• 8 tot 16 uur per week inzetbaar en flexibel als het gaat om de avonden en zaterdagen;

Wat wij bieden:

Een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en korte lijnen. We bieden een overeenkomst van opdracht (als ZZP’er), in basis 8 tot 16 uur per week.

Is dit jouw baan?

Neem contact op met onze recruiter Myrna Stregels; 06-48627396, werken@polidirect.nl voor een kennismaking. Voor meer informatie mag je ook eerst contact opnemen met Jeroen Jansen, Medisch Directeur (en tevens MDL-specialist); j.m.jansen@polidirect.nl.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Foto PoliDirect verpleegkundige zegt patiënt gedagFoto gesprek arts en patiënt