MDL arts PoliDirect Ravenstein (parttime, 8 uur, ZZP)

MDL arts Ravenstein (parttime, 8 uur per week, ZZP)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Ravenstein zoeken we een MDL arts voor de maandag (vanaf 1 juni 2020). Heb jij nog een dag over naast je werk in het ziekenhuis en wil je bij een kleinschalige kliniek scopiëren? Of ben je met pensioen maar wil je nog parttime (één of twee dagen) actief zijn? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

• Nauwkeurig;

• Communicatief sensitief;

• Beschikbaar op uurbasis als ZZP’er;

• Inzetbaar op de maandag, vanaf 1 juni 2020;

• Je hebt bij voorkeur ervaring met het doen van endoscopieën voor de bevolkingsonderzoeken (BVO).

Wat wij bieden:

Een relaxte werkomgeving met fijne collega’s en korte lijnen. We bieden een overeenkomst van opdracht (als ZZP’er), in basis 8 uur per week, op de maandag. Het tarief dat wij bieden is €125 per uur, of €138 per uur met BVO-papieren.

Is dit jouw baan?

Stuur ons dan je cv toe, t.a.v. Myrna Stregels, corporate recruiter. Voor meer informatie mag je ook eerst contact opnemen met Jeroen Jansen, Medisch Directeur (en tevens MDL-specialist): 06-27323282.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij PoliDirect komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search

Foto dermatoloog kijkt naar huid patiënt