MDL arts PoliDirect Tilburg (zaterdagen, parttime, zzp-basis)

MDL arts Tilburg (zaterdagen, parttime, ZZP)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Tilburg zoeken we een MDL-arts die ongeveer 1 á 2 keer per maand op de zaterdag kan werken. Wil jij naast je baan in het ziekenhuis een dag scopiëren bij een kleinschalige kliniek? Of ben je gestopt met werken, maar kriebelt het toch nog om een dagje actief te blijven? Dan is dit jouw baan!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

• Nauwkeurig;
• Communicatief sensitief;
• Beschikbaar op uurbasis als ZZP’er;
• Inzetbaar op zaterdag, 1 á 2 keer per maand;
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het doen van endoscopieën voor het bevolkingsonderzoek (BVO).

Wat wij bieden:

Een kleinschalige, relaxte werkomgeving met fijne collega’s en korte lijnen. Patiënten beoordelen ons met een 9,2 op Zorgkaart Nederland en we zijn in de top 10 geëindigd van zelfstandige klinieken op Zorgkaart. Bij ons staan patiënten en medewerkers centraal en streven we naar een omgeving waarin iedereen zich prettig en gewaardeerd voelt.

We bieden een overeenkomst van opdracht (als ZZP’er), waarbij je 1 á 2 keer per maand op de zaterdag ingezet zult worden (uiteraard in overleg). Het uurtarief is €125, of €138 indien je BVO-papieren hebt.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen we graag je sollicitatie! Deze mag je richten aan Myrna Stregels, corporate recruiter. Voor meer informatie mag je ook eerst contact opnemen met Jeroen Jansen, Medisch Directeur (en tevens MDL-specialist); j.m.jansen@polidirect.nl.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij PoliDirect komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search

Portret verpleegkundige PoliDirect