MDL-arts PoliDirect Tilburg (8 uur pw, zzp-basis)

MDL-arts Tilburg (8 uur pw, ZZP)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Tilburg zoeken we een MDL-arts voor 8 uur per week, beschikbaar op donderdag. PoliDirect Tilburg voert op (o.a.) donderdag bevolkingsonderzoeken darmkanker uit. Ben je een MDL-specialist met een BVO-aantekening, dan zijn we helemaal blij met jou!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

• Nauwkeurig;

• Communicatief sensitief;

• Geduldig en kunt goed luisteren;

• Beschikbaar op uurbasis als ZZP’er;

• Inzetbaar op donderdag;

• Je hebt bij voorkeur ervaring met het doen van endoscopieën voor de bevolkingsonderzoeken (BVO).

Wat wij bieden:

Een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en korte lijnen. We bieden een overeenkomst van opdracht (als ZZP’er), in basis 8 uur per week, op de donderdag.

Is dit jouw baan?

Neem contact op met onze recruiter Myrna Stregels; 06-48627396, werken@polidirect.nl voor een kennismaking. Voor meer informatie mag je ook eerst contact opnemen met Jeroen Jansen, Medisch Directeur (en tevens MDL-specialist); j.m.jansen@polidirect.nl.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search