Patiëntenplanner PoliDirect Haarlem (24 uur) – werkstudent gezocht

Patiëntenplanner PoliDirect Haarlem (24 uur) – werkstudent gezocht

Zit jij in een fase van je studie met veel vrije tijd? Ben jij van 1 januari t/m 31 juli beschikbaar voor 24 uur per week (werkdagen en tijden in overleg)? En wil je een echte baan in plaats van een bijbaan? Dan is deze functie voor jou!

Vind je het leuk om onze patiënten telefonisch te woord te staan en deze zo efficiënt mogelijk in te plannen voor een afspraak of onderzoek? Ben je een administratief wonder en zie je snel hoe processen beter en sneller kunnen? Dikke kans dat jij de patiëntenplanner bent die wij zoeken voor ons hoofdkantoor in Haarlem!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen. Ieder jaar komen er nieuwe specialismen en klinieken bij waardoor de vraag naar nieuwe collega’s groot is. PoliDirect heeft haar hoofdkantoor in Haarlem, waarvandaan o.a. de patiëntenplanning, personeelsplanning, administratie en HR de klinieken in het land ondersteunen.

 

Wat ga je doen?

Je bent als patiëntenplanner onderdeel van een zelfsturend team dat verantwoordelijk is voor het inbound en outbound bellen en inplannen van patiënten bij onze klinieken. Je werkt in veel verschillende systemen (o.a. Medify, Medicore, Sharepoint) tegelijk en moet dus handig zijn met de computer. Je maakt afspraken voor verschillende specialismen en verschillende klinieken, die binnenkomen op dezelfde telefoonlijn. Dit zorg voor veel afwisseling maar vraagt ook dat je snel kunt schakelen en stressbestendig bent.
Patiënten zien vaak op tegen een onderzoek, dit betekent dat je soms ook een luisterend oor moet bieden en empathisch moet zijn. Naast je werk als planner, heb je oog voor systeem- en procesverbeteringen en vind je het leuk om hiervoor suggesties te doen en je collega’s hierin mee te nemen.

 

Wie ben jij?

Je bent:
• Klantgericht, dienstverlenend en empathisch;
• Zeer nauwkeurig en vaardig met verschillende systemen tegelijk;
• Stressbestendig: je kunt goed je rust bewaren als de telefoon blijft overgaan;
• Goed aan de telefoon, ervaring met telefonische werkzaamheden is een pre;
• Collegiaal en een teamplayer.

Je hebt:
• Inzicht in en talent voor administratie en procesverbetering;
• Een prettige telefoonstem.

Wat we vragen:
• Minimaal HBO- werk- en denkniveau;
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
• Ervaring met MS Office en eventueel andere administratieve systemen.

Wat wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst van 24 uur voor de duur van zeven maanden, met de mogelijkheid deze te verlengen. Werktijden en dagen zijn in overleg. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. Dat betekent bijvoorbeeld 20 vakantiedagen en 9 PLB-dagen o.b.v. 40 uur, reiskostenvergoeding, een goed pensioen en collectieve ziektekostenverzekering. We bieden de flexibiliteit om thuis te werken. Als patiëntenplanner word je ingeschaald in FWG 35 (+/- € 2.031,- bruto o.b.v. 40 uur per week), krijg je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

 

Is dit jouw baan?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Lilian Velthoen, Manager Planning, 06-24434619. Wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief, je kunt deze sturen naar onze recruiter, Myrna Stregels, via werken@polidirect.nl.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Portret verpleegkundige PoliDirect