Nieuw: interne geneeskunde in Alkmaar

Vanaf 15 juni 2021 start dr. Marleen Masteling, internist, in PoliDirect Alkmaar haar spreekuur interne geneeskunde. Vanaf die dag ontvangt ze elke dinsdagochtend patiënten.

In verband met COVID-19 zullen intakegesprekken en consulten grotendeels digitaal, telefonisch of via video plaatsvinden. Bij het maken van uw afspraak zal u daarover verder worden geïnformeerd. Behandelingen en onderzoeken vinden wel in de kliniek plaats.

Interne geneeskunde richt zich op ziekten en aandoeningen van interne processen en inwendige organen, combinaties van ziektebeelden en lichamelijke klachten waarvoor nog geen diagnose is gevonden. Internisten zijn dus een soort alleskunners en werken samen met andere specialisten om tot een diagnose of behandelingsadvies te komen.

Als u voor een intern consult wordt verwezen, plannen we meteen een afspraak met u in. Hierbij we streven naar een wachttijd van maximaal één week. Aan de hand van wat er uit het consult komt, wordt u intern doorverwezen voor een endoscopisch onderzoek of met een advies naar de huisarts terugverwezen.

PoliDirect Alkmaar
James Wattstraat 10B
1817 DC Alkmaar
T: 088 888 45 55
E: info@polidirect.nl

Interne Geneeskunde

Bij onze polikliniek Interne Geneeskunde kunt u terecht voor een consult bij een van onze internisten.

Start typing and press Enter to search

Foto Instrumenten arts op steriele blauwe doek