PoliDirect Amsterdam West
Burgemeester Röellstraat 24-26
1064 BP Amsterdam

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:00,
Zaterdag en zondag: gesloten

E: info@polidirect.nl

PoliDirect Amsterdam West

We hebben ons aanbod dermatologie uitgebreid met twee nieuwe locaties in Amsterdam, waaronder deze locatie in West! Hier staat ons team van dermatologen en verpleegkundigen voor u klaar om de beste zorg dermatologische zorg bij u in de buurt te kunnen leveren, zónder lange wachttijden en met persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Auto

PoliDirect Amsterdam West bevindt zich in de Burgemeester Röellstraat, vlak bij het OLVG locatie west en de Sloterplas. Als u vanuit het westen komt, kunt u via de President Allendelaan (s207) rijden en bij de rotonde de eerste afslag, rechtsaf de Burgemeester Roëllstraat inrijden. U vindt onze kliniek aan de linkerkant van de weg, voorbij de Burgemeester Cramergracht.

Komt u vanuit het zuiden, neem dan de Einsteinweg (A10) richting Amsterdam Slotervaart. Neem afslag 5 (s015) richting Geuzenveld/Slotermeer/De Baarsjes en volg de linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Jan van Galenstraat (s105). Rij rechtdoor tot de Burgemeester Roëllstraat. Onze kliniek vindt u aan de linkerkant van de weg.

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Sloterdijk station kunt u metro 50 richting Centraal station of metro 51 richting Gein pakken. Deze is binnen 3 minuten bij de halte ‘Jan van Galenstraat’. Vanaf hier is het nog 3 minuten lopen naar onze kliniek. Deze vindt u aan de overkant van de weg.

Specialismen

Allergologie

We onderzoeken of u allergisch of overgevoelig bent en kijken samen naar een passende behandeling.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde dermatologische behandelingen.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 27 september 2023:

Actuele wachttijd Amsterdam West
Dermatologie

6 kalenderdagen

Actuele wachttijd Amsterdam West
MDL-poli
22 kalenderdagen
Actuele wachttijd Amsterdam West
Chirurgie

2 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Onze artsen

Start typing and press Enter to search