PoliDirect Eindhoven
Hugo de Grootplein 1a
5652 LJ Eindhoven

Openingstijden
maandag: 08:30 – 20:00
dinsdag t/m vrijdag: 8.30 – 16.30,
zaterdag en zondag: gesloten

Bijzondere en feestdagen
20 december 2018: bereikbaar tot 12:00 uur
25, 26, 28 en 31 december 2018: gesloten
1 januari 2019: gesloten

E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555

Let op: PoliDirect Eindhoven is op 31 december gesloten. Wij zijn dan telefonisch uiteraard wel te bereiken via een andere locatie. We zien u in het nieuwe jaar.

PoliDirect Eindhoven

Sinds juni 2017 staat ons team van specialisten en verpleegkundigen ook in Eindhoven voor u klaar. PoliDirect Eindhoven is onze derde vestiging in Brabant. Ook hier zetten wij ons in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden.
 

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect Eindhoven en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Route

Openbaar vervoer

Vanaf station Eindhoven is onze kliniek goed bereikbaar met de bus. Pak bus 401, 402 of 403 richting Eindhoven Airport en stap uit bij halte Evoluon. Vanaf daar is het slechts 3 minuten lopen naar PoliDirect Eindhoven.

Auto

PoliDirect Eindhoven is goed bereikbaar vanaf de Noord-Brabantlaan. Hier kun je gemakkelijk komen vanaf de Tilburgse weg, de A2 of N2.

Specialismen

Endoscopie

Door middel van een scoop kunnen verschillende organen van de binnenkant bekeken worden, zowel de slokdarm en maag als de dikke darm.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult met een van onze MDL-artsen of internisten.

Longgeneeskunde

Met klachten en aandoeningen aan het ademhalingssysteem kunt u terecht bij de longartsen van PoliDirect in IJburg, Eindhoven en Ravenstein.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 30 november 2018:

Actuele wachttijd Eindhoven
Endoscopie

7 kalenderdagen

Actuele wachttijd Eindhoven
MDL-poli (Interne geneeskunde)

5 kalenderdagen

Actuele wachttijd Eindhoven
Longgeneeskunde

5 kalenderdagen

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search