PoliDirect Empel
Pastoor Verhoevenstraat 31
5236AZ ’s Hertogenbosch

Openingstijden
Dinsdag: 10.00-16.00
Telefonisch van maandag t/m vrijdag
tijdens kantooruren te bereiken: 09.00-17.00

E: ravenstein@polidirect.nl
T: 088-8884555
Kies voor Ravenstein in het keuzemenu

PoliDirect Empel

Een van onze nieuwste aanwinsten! Wellicht iets anders dan u van ons gewend bent, maar nog steeds professionele, specialistische zorg op korte termijn én in de buurt.

PoliDirect Empel is een buitenpoli van onze kliniek in Ravenstein. In samenwerking met huisartsenpraktijk Het Schild, start hier een spreekuur cardiologie bij cardioloog, dr. Hubèr Klomps. We zitten hier letterlijk in een huisartsenpraktijk. Dit draagt bij aan ons streven om specialistische zorg dichtbij de patiënt te brengen én waar mogelijk ook dichtbij de huisarts te houden.

We hopen 13 augustus 2019 de eerste patiënten te kunnen ontvangen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station ‘S-Hertogenbosch kunt u met bus 6 naar Empel reizen. Deze vertrekt elk half uur en doet er ongeveer 22 minuten over. Als u uitstapt bij halte ‘De Brink’, hoeft u slechts 1 minuut te lopen om bij de kliniek te komen. Loop in zuidwestelijke richting via de Proosdijstraat de Burgemeester Godschalxstraat op en sla rechtsaf naar de Pastoor Verhoevenstraat. U ziet nu het de kliniek aan uw rechterhand.

Auto

Vanuit Zevenbergen (Oss, Ravenstein) volgt u de A59 naar de Molenstraat in ‘s-Hertogenbosch. Neem afrit 48 ‘Rosmalen’ richting Rosmalen/Berlicum/’s-Hertogenbosch Centrum. Sla rechtsaf naar de Molenstraat en neem op de eerste rotonde de derde afslag naar de Burgemeester Mazairaclaan. Volg de weg naar de Empelseweg. Blijf rechtdoor rijden en vervolg na de eerste rotonde de weg naar de Blauwe Sluisweg. Neem op de tweede rotonde de derde afslag naar het Hooghemaal en blijf deze weg volgen. De weg gaat over in de Empelseweg. Rij door over de Proosdijstraat, ga links de Burgemeesters Godschalxstraat op en sla linksaf de Pastoor Verhoevenstraat in om aan uw rechterhand de kliniek te kunnen vinden.

Specialismen

Cardiologie

Bij een bezoek aan de polikliniek cardiologie, worden er diverse onderzoeken naar en metingen van het hart gedaan.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 4 augustus 2021:

Actuele wachttijd Empel
Cardiologie

14 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search