PoliDirect Goor
Hengevelderstraat 36
7471CH Goor

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:00,
zaterdag en zondag: gesloten

E: goor@polidirect.nl
T: 088 8884555

PoliDirect Goor

PoliDirect Goor is begin 2018 gestart. Sindsdien staat ons team van specialisten en verpleegkundigen ook in het oosten van Nederland voor u klaar. Ook hier zetten wij ons in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden.

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect Goor, voor welke specialismen u bij ons terecht kunt en welke artsen in deze vestiging werken.

Het team van PoliDirect Goor ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u voor, tijdens en na de behandeling perfect wordt geïnformeerd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vervoer

Locatie

PoliDirect is goed zichtbaar vanuit de straat. Aan de achterkant van het pand bevinden zich eigen parkeerplekken die zijn gereserveerd voor u als patiënt van PoliDirect Goor.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 27 september 2022:

Actuele wachttijd Goor
Endoscopie
27 kalenderdagen
Actuele wachttijd Goor
MDL-poli

49 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search