PoliDirect IJburg 955 wordt verbouwd

PoliDirect IJburg 955 wordt hét MDL-focus centrum op IJburg met een dubbele scopiekamer.

Op 10 januari is de hamer erin gegaan. Onze kliniek aan de IJburglaan 955 krijgt een tweede behandelkamer voor maag- en darmonderzoeken.

We zullen hier vanaf februari zowel Bevolkingsonderzoek (BVO) als reguliere verwijzingen voor maag- en darmonderzoeken behandelen. Twee keer zoveel als voorheen! Dit betekent niet alleen kortere wachttijden, maar ook meer aandacht voor de patiënt.

Kom werken in ons nieuwe MDL-centrum!

Ben jij een betrokken en enthousiaste endoscopie- en/of uitslaapverpleegkundige? Vind je het leuk om deel uit te maken van ons scopieteam en mee te bouwen aan de toekomst van onze kliniek op IJburg? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Het is bijna zover! Op 10 februari is ons scopiecentrum klaar om patiënten te ontvangen.

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Heb je maag- en/of darmklachten?

Vraag je huisarts om een verwijzing!

Bij problemen aan het spijsverteringskanaal, van maag tot endeldarm, kunt u met een verwijzing van de huisarts bij PoliDirect terecht. Op PoliDirect IJburg 835 en PoliDirect Amsterdam Noord en West bieden we consulten bij een MDL-arts aan. Op IJburg 955 zullen we ons focussen op de polikliniek endoscopie: hier voeren we maag- en darmonderzoeken uit om erachter te komen waar de klachten vandaan komen.

Ben je verwezen naar PoliDirect IJburg 955 voor een maag- of darmonderzoek? Dan kom je, veelal binnen drie werkdagen, in contact met onze patiëntenplanning voor het maken van een afspraak. We bieden digitale voorlichtingsmodules met een online intake of fysieke intakegesprekken (telefonisch i.v.m. corona) voorafgaand aan het endoscopisch onderzoek.

Vragen?

Bel 088 888 45 55 om in contact te komen met ons klantencontactcentrum. IJburg 955 kunt u bereiken via 020 217 0110 of ijburg@polidirect.nl

De verbouwing is nog druk aan de gang!

Foto’s gemaakt door Nicole de Jager, verpleegkundige PoliDirect IJburg

Start typing and press Enter to search