PoliDirect IJburg 955
IJburglaan 955
1087EN IJburg

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 8.30-17.00 | Zaterdag: 8.00-16.30 uur 

E: ijburg@polidirect.nl

PoliDirect IJburg 955

PoliDirect IJburg is onze tweede kliniek. Sinds mei 2014 zet ons team zich in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden. Ook in de regio Amsterdam.

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect IJburg en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt. Vanaf januari 2022 is PoliDirect IJburg na een verbouwing een maag-darm-levercentrum, waar twee keer zoveel maag- en darmonderzoeken gedaan kunnen worden dan voorheen. De andere specialismen zijn dan verhuisd naar IJburglaan 835, waar een tweede IJburg-vestiging is geopend.

Ons team in IJburg ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u zich voor, tijdens en na de behandeling op uw gemak voelt.

 

Laat je huid checken door een dermatoloog
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect IJburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vervoer

Openbaar vervoer

PoliDirect IJburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ieder kwartier vertrekt er zowel een bus als een tram direct naar IJburg vanaf het Centraal Station Amsterdam. Uitstappen op de halte na de Albert Heijn.

Tram 26 rijdt vanaf het centraal station langs de Ruijterkade, Piet Heijnkade, Oostelijk Havengebied naar IJburg. De halte Diemerparklaan, waar u eruit moet, ligt op een paar minuten lopen van de kliniek.

Bus 66 rijdt vanaf station Bijlmer Arena via Diemen en Muiden Maxisweg naar IJburg. U stapt eveneens uit bij de halte Diemerparklaan.

Auto

U kunt uw auto betaald parkeren voor het pand van PoliDirect, voor 3,50 per uur (maandag t/m zaterdag 9.00-19.00 uur). U kunt ook kiezen voor het parkeren van uw auto in de parkeergarage van de Albert Heijn. De kosten hiervan zijn maximaal €7,50 per dag.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Wachttijden

De actuele wachttijden vanaf 17 april 2024

Actuele wachttijd IJburg 955
Endoscopie
3 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search