PoliDirect IJburg
IJburglaan 955
1087EN IJburg

Openingstijden
maandag t/m zaterdag: 8.30-17.00

E: ijburg@polidirect.nl
T: 088-8884555

PoliDirect IJburg

PoliDirect IJburg is onze tweede kliniek. Sinds mei 2014 zet ons team zich in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden. Ook in de regio Amsterdam.

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect IJburg en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Ons team in IJburg ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u zich voor, tijdens en na de behandeling op uw gemak voelt.

 

Let op: PoliDirect IJburg wordt PoliDirect IJburg 955

Onze kliniek op IJburg wordt verbouwd tot MDL-focuscentrum

In januari wordt PoliDirect IJburg, aan de IJburglaan 955, verbouwd tot maag-darm-levercentrum, met een focus op MDL-zorg (maag- en darmonderzoeken) met twee scopiekamers. Dit betekent dat wij twee keer zoveel patiënten kunnen helpen en zorgt ervoor dat we de wachttijden kort houden.

Bent u voor januari naar ons verwezen? Geen zorgen! Uw afspraak kan doorgaan. Als er iets voor u verandert, nemen we contact met u op.

Verderop aan de IJburglaan opent onze nieuwe kliniek: PoliDirect IJburg 835. Hier zullen we o.a. dermatologie en chirurgie aanbieden. Na de verbouwing wordt PoliDirect IJburg, dan MDL-focuscenturm, PoliDirect IJburg 955. De nummers corresponderen met de huisnummers, zodat u altijd weet waar u moet zijn. Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer nieuws.

Laat je huid checken door een dermatoloog
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect IJburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vervoer

Openbaar vervoer

PoliDirect IJburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ieder kwartier vertrekt er zowel een bus als een tram direct naar IJburg vanaf het Centraal Station Amsterdam. Uitstappen op de halte na de Albert Heijn.

Tram 26 rijdt vanaf het centraal station langs de Ruijterkade, Piet Heijnkade, Oostelijk Havengebied naar IJburg. De halte Diemerparklaan, waar u eruit moet, ligt op een paar minuten lopen van de kliniek.

Bus 66 rijdt vanaf station Bijlmer Arena via Diemen en Muiden Maxisweg naar IJburg. U stapt eveneens uit bij de halte Diemerparklaan.

Auto

U kunt uw auto betaald parkeren voor het pand van PoliDirect, voor €2,40 per uur. U kunt ook kiezen voor het parkeren van uw auto in de parkeergarage van de Albert Heijn. De kosten hiervan zijn maximaal €7,50 per dag.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde dermatologische behandelingen.

Longgeneeskunde

Met klachten en aandoeningen aan het ademhalingssysteem kunt u terecht bij onze longartsen in PoliDirect IJburg, Eindhoven en Ravenstein.

Behandeling overgewicht

PoliDirect heeft een poliklinisch spreekuur voor patiënten met overgewicht. We bieden een totaalpakket met medicatie en consulten bij de internist en diëtiste.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 30 november 2021:

Actuele wachttijd IJburg
Endoscopie

83 kalenderdagen

Actuele wachttijd IJburg
Chirurgie

4 kalenderdagen

Actuele wachttijd IJburg
Dermatologie

6 kalenderdagen

Actuele wachttijd Amsterdam West
MDL-poli

34 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search