PoliDirect Nieuwegein start met chirurgie

Vanaf 2 juni 2021 start dr. S.S.A.Y. (Surya) Biere, chirurg, in PoliDirect Nieuwegein met een spreekuur chirurgie (heelkunde).

We gaan gefaseerd starten en beginnen met proctologie. U kunt nu dus al voor aambeien of andere anale klachten door uw huisarts naar onze kliniek in Nieuwegein verwezen worden. In een latere fase kunnen patiënten ook terecht voor kleine verrichtingen en sterilisaties (man).

In verband met COVID-19 zullen intakegesprekken en consulten grotendeels digitaal, telefonisch of via video plaatsvinden. Bij het maken van uw afspraak zal u daarover verder worden geïnformeerd. Behandelingen en onderzoeken vinden wel in de kliniek plaats.

PoliDirect Nieuwegein
Weverstedehof 6
3431 HR Nieuwegein
T: 088 888 45 55
E: info@polidirect.nl

Even kennismaken:

Dr. Biere heeft de opleiding tot chirurg verricht in het Zaans Medisch Centrum en het VU medisch centrum. Zijn aandachtsgebieden zijn:
– Algemene chirurgie
– Darmchirurgie (gastro-intestinale chirurgie)
– Kijkoperaties (laparoscopieën)
– Proctologie.

Gedurende zijn opleiding heeft hij naast zijn fulltime klinische taken, promotieonderzoek verricht op het gebied van kijkoperaties voor slokdarmkanker. Dit resulteerde o.a. tot een publicatie in het toonaangevend medisch tijdschrift ‘The Lancet’. Al in het vierde jaar van zijn opleiding was hij als copromotor betrokken bij de begeleiding en promotie van een promovendus, eveneens op het gebied van kijkoperaties.

In het contact met zijn patiënten vindt dr. Biere het belangrijk aandacht te hebben voor zowel de verwachtingen van de patiënt alsook voldoende ruimte te hebben voor goede communicatie over de diagnose en behandeling. Daarnaast betrekt hij zijn patiënten actief bij de beslissingen die juist hen aangaan.

Start typing and press Enter to search