PoliDirect Nieuwegein
Weverstedehof 6
3431 HR Nieuwegein

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00,
zaterdag en zondag: gesloten

E: nieuwegein@polidirect.nl

PoliDirect Nieuwegein

Ons team van specialisten en verpleegkundigen in het midden van Nederland staat voor u klaar! We zetten ons in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Auto

PoliDirect Nieuwegein bevindt zich in het centrum aan de overzijde van het St. Antonius Ziekenhuis, langs de Zuidstedeweg in Nieuwegein.

Parkeren
Komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren onder winkelcentrum Cityplaza aan de Weverstede, parkeergarage Cityplaza West naast de Dirk van den Broek. Als u de parkeerplaats uitloopt, ziet u niet direct onze kliniek, deze bevindt zich aan de andere zijde van het gebouw.

Tegenover Cityplaza ziet u Weverstein, dit is het gebouw waar wij in zitten. Onze kliniek zit aan de andere kant van dit gebouw. Als u rechts van het gebouw de Weverstedehof inloopt, rechtdoor langs de tattooshop ‘city ink’, staat u binnen de kortste keren voor onze kliniek. De voordeur is aan de parallelbaan van de Zuidstedeweg.

Looproute

looproute PoliDirect Nieuwegein

Openbaar vervoer

Vanaf treinstation Utrecht Centraal kunt u bus 77, 47 of 160 nemen naar bushalte Stadscentrum, Nieuwegein.

  • Vanaf hier is het ongeveer 5 min lopen naar onze kliniek.
  • Vanaf het station slaat u linksaf richting winkelcentrum, Cityplaza. U kunt ook door het winkelcentrum heen lopen.
  • Zodra u bij de ingang van de autoparkeerplaats bent, steekt u over. U staat nu bij Weverstein, in dit gebouw zijn we gevestigd.
  • U kunt langs de tattooshop ‘city ink’ naar de andere kant van het gebouw lopen. Hier is de ingang van de Polikliniek.

Als u bus 388 pakt, stapt u over op bus 48 bij bushalte P+R Papendorp om naar bushalte Stadscentrum te gaan.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Wachttijden

De wachttijd (of toegangstijd) is het aantal kalenderdagen tussen het maken van uw afspraak en uw eerste bezoek aan PoliDirect. De wachttijden worden wekelijks geactualiseerd. De actuele wachttijden kunnen uiteraard door onvoorziene omstandigheden in werkelijkheid afwijken. Er kunnen daarom ook geen rechten worden ontleend aan deze gegevens.

Voor maag- en darmonderzoeken (endoscopie) geldt dat er pas een afspraak gemaakt kan worden nadat uw digitale intake is goedgekeurd door een verpleegkundige.

De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken. U kunt ten alle tijden uw zorgverzekeraar vragen om wachttijdbemiddeling.

Onze artsen

Start typing and press Enter to search