PoliDirect Nieuwegein
Weverstedehof 6
3431 HR Nieuwegein

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00,
zaterdag en zondag: gesloten

E: nieuwegein@polidirect.nl
T: 088 8884555

PoliDirect Nieuwegein

PoliDirect Nieuwegein opent haar deuren in september 2020.

Dan staat ons team van specialisten en verpleegkundigen ook in het midden van Nederland voor u klaar! We zetten ons in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Auto

PoliDirect Nieuwegein bevindt zich tegenover het St. Antonius Ziekenhuis, langs de Zuidstedeweg in Nieuwegein. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren bij winkelcentrum Cityplaza aan de Weverstede, parkeergarage Cityplaza West naast de Dirk van den Broek. Als u de parkeerplaats uitloopt, ziet u niet direct onze kliniek. Om u te helpen zullen we de nodige bewegwijzering inzetten.

Tegenover Cityplaza ziet u Weverstein, dit is het gebouw waar wij in zitten. Hier zijn o.a. een bank, restaurant en huiswerkinstituut gevestigd. Onze kliniek zit aan de andere kant van dit gebouw. Als u rechts van het gebouw de Weverstedehof inloopt, rechtdoor langs de tattooshop ‘city ink’, staat u binnen de kortste keren voor onze kliniek.

Openbaar vervoer

Vanaf treinstation Utrecht Centraal kunt u bus 77, 47 of 160 nemen naar bushalte Stadscentrum, Nieuwegein. Vanaf hier is het ongeveer 5 min lopen naar onze kliniek. Vanaf het station slaat u linksaf richting winkelcentrum, Cityplaza. U kunt ook door het winkelcentrum heen lopen. Zodra u bij de ingang van de autoparkeerplaats bent, steekt u over. U staat nu bij Weverstein, in dit gebouw zijn we gevestigd. U kunt langs de tattooshop ‘city ink’ naar de andere kant van het gebouw lopen. Hier is de ingang van de Polikliniek.

Als u bus 388 pakt, stapt u over op bus 48 bij bushalte P+R Papendorp om naar bushalte Stadscentrum te gaan.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Interne Geneeskunde

Bij onze polikliniek Interne Geneeskunde kunt u terecht voor een consult bij een van onze internisten.

Behandeling overgewicht

PoliDirect heeft een poliklinisch spreekuur voor patiënten met overgewicht. We bieden een totaalpakket met medicatie en consulten bij de internist en diëtiste.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 29 april 2021:

Actuele wachttijd Nieuwegein
Endoscopie

7 kalenderdagen

Actuele wachttijd Nieuwegein
MDL-poli

21 kalenderdagen

Actuele wachttijd Nieuwegein
Polikliniek Interne Geneeskunde

4 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search