PoliDirect Oisterwijk
Moergestelseweg 32H
5062JW Oisterwijk

Openingstijden
Woensdag: 11.30-15.30

E: eindhoven@polidirect.nl
T: 088-8884555
Kies voor Eindhoven in het keuzemenu

PoliDirect Oisterwijk

Onze nieuwste aanwinst! Iets anders dan u van ons gewend bent, maar zeker niet verkeerd. PoliDirect Oisterwijk is een buitenpoli van onze kliniek in Tilburg. We hebben in nauw overleg met huisartsen hiervoor een ruimte gehuurd in een zorgverzamelgebouw, Huisartsen Oisterwijkkliniek. Dit betekent dat we ook letterlijk in de buurt van een aantal huisartsen zitten, namelijk in hetzelfde gebouw. Dit draagt bij aan ons streven om specialisitische zorg dichtbij de patiënt te brengen.

In Oisterwijk starten we vanaf woensdag 14 augustus 2019 met een spreekuur Longgeneeskunde van onze longarts dr. Jennet de Groot. In de toekomst zullen we ook andere specialismen gaan aanbieden op deze locatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

Vanaf het station Oisterwijk kunt u met bus 140 of 289 richting de kliniek reizen. U stapt uit bij de halte ‘Groenstraat’ en loopt in zo’n 5 minuten naar de moergestelseweg (rechtdoor en dan bij de rotonde links).

Omdat het een verzamelgebouw is met meerdere zorgverleners, kán het binnen even zoeken zijn naar PoliDirect. Als u bij binnenkomst gelijk naar rechts gaat kunt u ons vinden; ingang apotheek.

Auto

Vanuit Tilburg en Breda neemt u de A58 naar Heukelomseweg. Houd links aan om door te rijden op de A65 en volg de borden Tilburg-Noord/Oisterwijk/’s Hertogenbosch. Neem afrit 2 richting Berkel-Enschot en sla rechtsaf de Heukelomseweg op. Volg de weg naar de Tilburgseweg en de Monseigneur Verhoevenlaan, en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Moergestelseweg. Sla na de eerstvolgende rotonde rechtsaf om bij de kliniek te komen.

Vanuit ’s Hertogenbosch volgt u de N65 en slaat u linksaf op de Pannenschuurlaan. Neem op de rotonde de tweede afslag om verder te rijden op de Moergestelseweg.

Voor het gebouw kunt een aantal parkeerplekken vinden, indien nodig.

Specialismen

Longgeneeskunde

Met klachten en aandoeningen aan het ademhalingssysteem kunt u terecht bij onze longartsen in PoliDirect IJburg, Eindhoven en Ravenstein.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 30 juli 2020:

Actuele wachttijd Oisterwijk
Longgeneeskunde

4 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Onze artsen in Oisterwijk

Start typing and press Enter to search