PoliDirect Ravenstein
Stationssingel 120A
5371BB Ravenstein

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00

E: ravenstein@polidirect.nl

PoliDirect Ravenstein

PoliDirect Ravenstein is onze tweede kliniek in Brabant. U vindt ons tegenover station Ravenstein. Sinds december 2014 zetten wij ons hier in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden. Het team van PoliDirect Ravenstein ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u voor, tijdens en na de behandeling perfect wordt geïnformeerd én dat u zich op uw gemak voelt.

Scroll verder naar beneden voor de huidige wachttijd, de specialismen en onze artsen in deze kliniek.

Route

Openbaar vervoer

Voor een afspraak bij PoliDirect Ravenstein kunt u gemakkelijk met de trein reizen. Onze kliniek bevindt zich namelijk op slechts 50 meter van het station in Ravenstein. Woont u in de buurt? Er rijden ook verschillende bussen uit de regio richting het station en onze kliniek.

Auto

Aan de zijkant van het pand bevinden zich eigen parkeerplekken die zijn gereserveerd voor u als patiënt van PoliDirect Ravenstein. Daarnaast is er tegenover het pand bij het station de mogelijkheid tot gratis parkeren.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Gynaecologie

U kunt bij de gynaecoloog van PoliDirect terecht met klachten van baarmoeder of eierstokken.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Wachttijden

De actuele wachttijden vanaf 24 april 2024

Actuele wachttijd Ravenstein
Endoscopie

14 kalenderdagen

Actuele wachttijd Ravenstein
Gynaecologie
9 kalenderdagen
Actuele wachttijd Ravenstein
Chirurgie
6 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Onze artsen in Ravenstein

Start typing and press Enter to search