PoliDirect Ridderkerk
Jan Luykenstraat 8h
2985 BV Ridderkerk

Openingstijden
Maandag, woensdag en vrijdag: 08.15 – 12.30
Donderdag, zaterdag
en zondag: gesloten

E: hdc@polidirect.nl

PoliDirect Ridderkerk

In september 2018 opent PoliDirect haar tweede kliniek met het specialisme ‘radiologie’ in de regio Drechtsteden. We werken met het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) en de vakgroep Radiologie samen om dicht bij de mensen te staan, mét efficiëntere zorg en een korte wachttijd.

Vanaf 4 juni kunt u bij GOED Ridderkerk op de donderdag- en dinsdagochtend ook terecht voor het maken van een echo.

Voor het maken van foto’s en echo’s vragen we u vooraf een afspraak te maken. U kunt ons hiervoor bellen: 078-3030300.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

Vanuit Rotterdam Lombardijen rijdt er een bus richting Ridderkerk. Als u uitstapt bij de halte ‘Jan Luykenstraat’, kunt u de kliniek al zien. U hoeft nog maar een kleine 5 minuten te lopen.

Auto

U kunt vanaf de A15 Ridderkerk binnenkomen bij afslag 21.
Rij de Vlietlaan op en sla bij de verkeerslichten aan het einde van de Vlietlaan linksaf. Sla rechtsaf bij de rotonde. Vervolgens ziet u ons aan de rechterkant, bij ‘GOED Ridderkerk’, van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Specialismen

Radiologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor een röntgenfoto of echo.

Wachttijden

De actuele wachttijden vanaf 24 april 2024

Actuele wachttijd Ridderkerk
Radiologie

3 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search