PoliDirect Tilburg
Prinsenhoeven 44
5017GC Tilburg

Openingstijden
maandag t/m zaterdag: 8.30-17.00

E: info@polidirect.nl
T: 088-8884555

PoliDirect Tilburg

Onze eerste kliniek! PoliDirect Tilburg opende in mei 2012 en sindsdien staat ons team van specialisten en verpleegkundigen hier voor u klaar om professionele zorg te bieden, zónder lange wachttijden.

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect Tilburg en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Het team van PoliDirect Tilburg ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u zich voor, tijdens en na de behandeling op uw gemak voelt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect Tilburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station Tilburg pakt u stadsbus 142 of 143 en stapt uit bij de halte Lourdesstraat. Loop de Hoevenseweg in en steek de brug over. U ziet nu het medisch centrum Piushaven aan uw rechterhand. PoliDirect bevindt zich op de derde verdieping.

Auto

U zult vrijwel altijd dichtbij PoliDirect Tilburg kunnen parkeren. U kunt uw auto in de straat parkeren, maar u mag deze ook in de parkeergarage onder het pand neerzetten.

Specialismen

Endoscopie

Door middel van een scoop kunnen verschillende organen van de binnenkant bekeken worden, zowel de slokdarm en maag als de dikke darm.

Chirurgie

Bij Polidirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten en doen kleine chirurgische handelingen.

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde dermatologische behandelingen.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 5 oktober 2018:

Actuele wachttijd Tilburg
Endoscopie

7 kalenderdagen

Actuele wachttijd Tilburg
Chirurgie

7 kalenderdagen

Actuele wachttijd Tilburg
Dermatologie

10 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search