PoliDirect Tilburg
Prinsenhoeven 44
5017GC Tilburg

Openingstijden
maandag t/m zaterdag: 8.30-17.00

E: tilburg@polidirect.nl
T: 088-8884555

Even uw aandacht voor het volgende:

In verband met de Kermis is onze kliniek mogelijk minder goed bereikbaar vanuit het centrum. Als u met de auto komt, raden wij aan het centrum en het havengebied te mijden.

Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30- 17.00 op het telefoonnummer 088 888 45 55. U kunt ons ook mailen: tilburg@polidirect.nl

Excuses voor het eventuele ongemak.

PoliDirect Tilburg

Onze eerste kliniek! PoliDirect Tilburg opende in mei 2012 en sindsdien staat ons team van specialisten en verpleegkundigen hier voor u klaar om professionele zorg te bieden, zónder lange wachttijden.

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect Tilburg en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Het team van PoliDirect Tilburg ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u zich voor, tijdens en na de behandeling op uw gemak voelt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect Tilburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station Tilburg pakt u stadsbus 142 of 143 en stapt uit bij de halte Lourdesstraat. Loop de Hoevenseweg in en steek de brug over. U ziet nu het medisch centrum Piushaven aan uw rechterhand. PoliDirect bevindt zich op de derde verdieping.

Auto

U zult vrijwel altijd dichtbij PoliDirect Tilburg kunnen parkeren. U kunt uw auto in de straat parkeren, maar u mag deze ook in de parkeergarage onder het pand neerzetten. Op doordeweekse dagen is deze tussen 08:00 – 17:30 uur geopend. In de avonden en weekenden is de garage gesloten, maar u kunt er wel altijd uitrijden door middel van een handmatige knop.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Interne Geneeskunde

Bij onze polikliniek Interne Geneeskunde kunt u terecht voor een consult bij een van onze internisten.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde dermatologische behandelingen.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 9 juli 2019:

Actuele wachttijd Tilburg
Endoscopie

12 kalenderdagen

Actuele wachttijd Tilburg
Chirurgie

38 kalenderdagen (i.v.m. zomerstop)

Actuele wachttijd Tilburg
Dermatologie

17 kalenderdagen

Actuele wachttijd Tilburg
MDL-poli (Interne Geneeskunde)

6 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search