PoliDirect Zwolle
Looks Clinics

Dokter Stolteweg 88
8025AZ Zwolle

Openingstijden
Vanaf november:
Maandag t/m zaterdag: 8.30-17.00

E: info@looksclinics.nl
T: 038-3035580

Einde samenwerking

Per 1 januari 2021 scheiden onze wegen

Per 1 januari 2021 stopt onze samenwerking met Looks Clinics. Na een goed jaar, waarin we met plezier met elkaar hebben samengewerkt, hebben we besloten zonder elkaar verder te gaan. Hiermee eindigt (voorlopig) ook ons zorgaanbod binnen de oogheelkunde.

PoliDirect Zwolle & Looks Clinics

Looks Clinics en PoliDirect hebben de handen ineengeslagen om vanaf november 2020 verzekerde oogzorg te kunnen bieden in Zwolle. Voor oogheelkundige behandelingen en/of klachten kunt u vanaf dan terecht bij PoliDirect Zwolle, partner van Looks Clinics.

Wij hebben korte wachttijden. Uw huisarts (of andere verwijzer) kan de verwijzing doorsturen via het ZorgDomein.

Looks clinics ligt tegenover het Isala ziekenhuis (Zwolle) in het Health Innovation Park op de tweede verdieping van het ‘Van Kempen’ gebouw.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

Vanaf het station Zwolle kunt u bus 11 richting het Isala ziekenhuis pakken. Als u uitstapt uit bij het eindstation, het Isala Ziekenhuis, is het nog geen 5 min lopen naar onze kliniek. Loop rechtdoor aan de rechterkant van de weg tot u bij het ‘Van Kempen’ gebouw bent. Onder een velgroene gevel vindt u de ingang. Wij zitten op de tweede verdieping.

Auto

Langs de kliniek ligt de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, deze sluit direct aan op de Rijksweg A28 en op de N35 richting Twente. U kunt parkeren op het parkeerterrein en ontvangt van ons een uitrijkaart. Onder een velgroene gevel van het ‘Van Kempen’ gebouw vindt u de ingang. Wij zitten op de tweede verdieping.

Specialismen
icoon oog voor oogheelkunde

Oogheelkunde

PoliDirect werkt met Looks Clinics in Zwolle samen om u de beste, verzekerde oogzorg te kunnen bieden.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 30 november 2021:

Actuele wachttijd Zwolle
Oogheelkunde

5 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Onze kliniek in Zwolle ontvangt vanaf november patiënten voor verzekerde oogzorg, met een verwijzing van de huisarts. Tot die tijd kunnen we helaas nog geen informatie geven over de wachttijden. Zodra de wachttijden bekent zijn, kun u ze hier en in ons wachttijdenoverzicht vinden.

Onze artsen bij Looks clinics in Zwolle

Start typing and press Enter to search