Specialismen

Polidirect biedt een breed scala aan onderzoeken aan. Voor een afspraak kunt u ons bellen op 088-8884555 .

Endoscopie

Door middel van een scoop kunnen verschillende organen van de binnenkant bekeken worden, zowel de slokdarm en maag als de dikke darm.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult met een van onze MDL-artsen of internisten.

Cardiologie

Bij een bezoek aan onze cardiologiepoli, vinden alle nodige onderzoeken en het evaluatie gesprek binnen twee uur plaats. Aan het einde van de onderzoeken zal de cardioloog de diagnose bespreken en eventueel een behandelplan opstellen.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde dermatologische behandelingen.

Gynaecologie

Uw huisarts verwijst u naar de gynaecoloog van PoliDirect met klachten van baarmoeder of eierstokken.

Longgeneeskunde

Met klachten en aandoeningen aan het ademhalingssysteem kunt u terecht bij de longartsen van PoliDirect in IJburg, Eindhoven en Ravenstein.

Pijnpoli

Iedereen ervaart wel eens pijn. Pijnklachten kunnen zich dusdanig ontwikkelen dat deze de kwaliteit van leven ernstig verminderen. U kunt bij ons terecht voor het verlichten van deze pijn.

Radiologie

Bij Polidirect Radiologie wordt het inwendige van de patiënt bekeken.

Urologie

Bij PoliDirect worden de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van Urologie, zoals echografie en endoscopische onderzoeken en behandelingen, verricht.

Start typing and press Enter to search