PoliDirect stopt met interne geneeskunde

In goed overleg hebben we besloten te stoppen met het aanbieden van consulten interne geneeskunde. Het specialisme zal PoliDirect op korte termijn afbouwen.

We zetten ons in voor de beste zorg, van kwaliteit en met aandacht voor de patiënt zonder die patiënt lang te laten wachten. Om die zorg te kunnen bieden, zijn we soms gedwongen om minder leuke keuzes te maken.

Het specialisme Interne Geneeskunde is enkele jaren geleden geïntroduceerd om tegemoet te komen aan o.a. de behoefte van veel huisartsen aan interne geneeskunde consulten in de regio’s waar wij zorg bieden. Uit analyse is naar voren gekomen dat PoliDirect over onvoldoende draagkracht beschikt om dit specialisme op de beste manier uit te voeren.

Veel dank aan iedereen die zich ten volle heeft ingezet voor Interne Geneeskunde en met name voor de patiënten die op ons interne spreekuur zijn geweest.

Bent u patiënt of bent u huisarts en heeft u een patiënt interne geneeskunde naar ons verwezen?

Reeds gemaakt afspraken gaan door, patiënten worden waar nodig doorverwezen en zorgtrajecten worden netjes afgerond. Het is per 1 mei niet meer mogelijk om nieuwe patiënten naar ons interne spreekuur te verwijzen.

Start typing and press Enter to search