Verzekerde zorg: onze tarieven

Net zoals in het ziekenhuis heeft PoliDirect met alle grote zorgverzekeraars afspraken gemaakt over de vergoeding van behandelingen en onderzoeken bij PoliDirect.

U kunt bij ons terecht met iedere verzekeringspolis en krijgt buiten het wettelijk verplichte eigen risico geen rekening voor een eigen bijdrage. Mocht uw verzekeringsmaatschappij toch om een eigen bijdrage vragen? Dan nemen wij deze voor onze rekening.

Niet alle zorg is echter verzekerd. Naast de tarieven van de verzekerde zorg vind u hieronder ook een overzicht van alle niet-verzekerde zorgproducten. Hierbij gaat het om een aantal zorgproducten binnen de dermatologie en een vasectomie (sterilisatie van de man).

Bekijk de tarieven 2023 (Excel bestand, webpagina volgt nog) via deze downloadlink: Prijslijst 2023

Wat als uw verzekeraar geen contract heeft met PoliDirect?

Als PoliDirect geen overeenkomst of contract heeft met uw zorgverzekeraar wordt meestal slechts een deel van de factuur door uw verzekeraar vergoed. Het is dan mogelijk dat uw verzekeraar aangeeft dat u het niet vergoede gedeelte aan PoliDirect dient te betalen.

Dit niet vergoede gedeelte bestaat uit het eigen risico en een eigen bijdrage.

U betaalt bij PoliDirect, ongeacht of uw verzekering wel of geen contract met ons heeft, alleen het eigen risico. Dit is hetzelfde bedrag als wanneer u een andere, gecontracteerde zorgverlener bezoekt.

Het resterende bedrag, de eigen bijdrage, neemt PoliDirect voor haar rekening. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

Start typing and press Enter to search