Recovery/intake-verpleegkundige PoliDirect Alkmaar (16 tot 24 uur)

Recovery/intake-verpleegkundige PoliDirect Alkmaar (16 tot 24 uur)

Voor onze moderne kliniek in Alkmaar zoeken wij een energieke en hartelijke uitslaap- en intake-verpleegkundige. Houd jij van een dynamische werkomgeving, ben je enthousiast en bouw jij graag mee aan onze groeiende organisatie? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen. De kliniek in Alkmaar biedt op dit moment brede MDL-zorg, waaronder het verrichten van endoscopieën.

Wie ben jij?

Als verpleegkundige op onze uitslaapkamer sta je borg voor het verlenen van kwalitatief goede zorg en ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van patiënten voor het scopie-onderzoek en het observeren en bewaken van gesedeerde patiënten na het onderzoek. Belangrijk is dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, goed inzicht hebt in je werkzaamheden en dat je een goede werkplanning hanteert. Patiënten zien vaak op tegen het onderzoek en het roesje, het is prettig als jij ze op hun gemak kunt stellen.

Ook ben je verantwoordelijk voor de intakes van de patiënten die voor een scopie naar de kliniek komen. Jij beoordeelt tijdens het intakegesprek, aan de hand van de ASA score, of de patiënt veilig bij ons behandeld kan worden of dat hij doorgestuurd moet worden naar het ziekenhuis.

Wat wij vragen:

• Je hebt minimaal de MBO-V niveau 4 opleiding afgerond (HBO is een pré);
• Sedatie aantekening is een pré, anders bereid om deze op korte termijn te behalen middels een e-learning;
• Je bent BIG geregistreerd;
• Je beheerst verpleegkundige handelingen zoals het aanbrengen van een perifeer infuus;
• Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis en bezit voldoende verpleegkundige kennis om zelfstandig de intakes te doen;
• Je hebt een flexibele werkhouding;
• Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte situaties;
• Je hebt een patiëntvriendelijke houding en empathisch vermogen;
• Je bent 16 uur flexibel beschikbaar;
• Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst voor 16 tot 24 uur van in eerste instantie zeven maanden, met de intentie deze te verlengen. Een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. Als gediplomeerd verpleegkundige word je ingeschaald in functiegroep 45 (maximaal € 3.481,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur, per februari 2020 maximaal €3594,- bruto per maand). Daarnaast biedt PoliDirect 29 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering (13e maand).

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marcela Jerabkova, coördinator kliniekmanagers, op 06-14057915. Je sollicitatie kun je sturen naar werken@polidirect.nl, t.a.v. Myrna Stregels, corporate recruiter.

Een halve dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Portret verpleegkundige PoliDirectVerpleegkundige met patiënt aan tafel