(Uitslaap)verpleegkundige PoliDirect IJburg (32 uur)

(Uitslaap)verpleegkundige PoliDirect IJburg (32 uur)

Voor onze moderne kliniek op IJburg zoeken wij voor op onze uitslaapkamer een energieke en hartelijke verpleegkundige. Houd jij van een dynamische werkomgeving, ben je enthousiast en bouw jij graag mee aan onze groeiende organisatie? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Wie zijn wij?

PoliDirect is een sterk groeiende, onafhankelijke zorginstelling. We bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. PoliDirect is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. We zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Als verpleegkundige op onze uitslaapkamer ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van patiënten voor het scopie-onderzoek en bewaken van gesedeerde patiënten na het onderzoek. Belangrijk is dat je goed inzicht hebt in je werkzaamheden en dat je een goede werkplanning hanteert. Patiënten zien vaak op tegen het onderzoek en het roesje, het is prettig als jij ze vooraf op hun gemak kunt stellen en na het onderzoek verwent met een kopje koffie en een vers croissantje.

Wat wij vragen:

  • Je hebt minimaal de MBO-V niveau 4 opleiding afgerond (HBO is een pré);
  • Sedatie aantekening is een pré, anders bereid om deze op korte termijn te behalen middels een e-learning;
  • Je bent BIG geregistreerd;
  • Je beheerst verpleegkundige handelingen zoals het aanbrengen van een perifeer infuus;
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis;
  • Je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachtse situaties;
  • Je hebt een patiëntvriendelijke houding en empathisch vermogen;
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur van in eerste instantie zeven maanden, met de intentie deze te verlengen. Een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. Als gediplomeerd verpleegkundige word je ingeschaald in functiegroep 45 (maximaal € 3.481,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Daarnaast biedt PoliDirect 29 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering (13e maand).

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ferda Cetin, kliniekmanager IJburg, op 06-14057915. Je sollicitatie kun je sturen naar werken@polidirect.nl, t.a.v. Myrna Stregels, corporate recruiter.

Wij werken samen met Validata, zij zorgen ervoor dat jouw gegevens (diploma’s, werkervaring, BIG, VOG, etc) worden gecheckt voordat je bij ons aan de slag gaat.

Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij er van uit dat je instemt met ons privacystatement voor sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search

Raam PoliDirect met sticker PoliDirectlogoFoto Spreekkamer PoliDirect