Urologie

Op de poli urologie van Polidirect kunt u terecht voor klachten die te maken hebben met de mannelijke en vrouwelijke urinewegen (nieren, urineleiders, blaas, prostaat en plasbuis) en de mannelijke geslachtsorganen (penis, scrotum en de prostaat).

Wat onze specialisten voor u kunnen betekenen

Uw huisarts verwijst u naar de uroloog van PoliDirect met klachten aan de urinewegen, prostaat, blaas en voor behandelingen zoals sterilisatie en onvruchtbaarheid van de man en voorhuidsproblematiek bij de man/jongen. Ook voor specifieke aandachtsgebieden rond de ‘ouder wordende man problematiek’, kunt u bij PoliDirect terecht.

Actuele wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 22 januari 2021:

Actuele wachttijd Ravenstein
Urologie

13 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

U kunt voor dit onderzoek terecht bij de volgende locaties:

PoliDirect Ravenstein
PoliDirect Ravenstein

Stationssingel 120A
5371 BB Ravenstein

Start typing and press Enter to search