PoliDirect Alkmaar
James Wattstraat 10-B
1817DC Alkmaar

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00,
zaterdag en zondag: gesloten

E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555

PoliDirect Alkmaar

In 2016 hebben we een kliniek in Alkmaar geopend. Sindsdien kunt u hier terecht voor zowel een poliklinisch consult als een endoscopisch onderzoek. U kunt ons vinden ten noorden van het centrum.

Het team van PoliDirect Alkmaar ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u zich voor, tijdens en na de behandeling op uw gemak voelt.

Hieronder vindt u onze huidige wachttijden in Alkmaar en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect Alkmaar is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

PoliDirect Alkmaar is bereikbaar met de bussen 151, 157 en 606, uitstappen bij halte Voltastraat. Het pand van PoliDirect Alkmaar bevindt zich achter het pand van Turien. U komt daar het snelste door de Voltastraat in te lopen en vervolgens via de James Wattstraat te lopen naar nummer 10, tegenover het politiebureau.

Auto

Vanaf de Martin Luther Kingweg (N9) slaat u bij de Huiswaarderweg (N245) af en kunt u via de Helderseweg en de Havinghastraat naar de James Wattstraat rijden. Aan de zijkant van het pand bevinden zich parkeerplekken die zijn gereserveerd voor u als patiënt van PoliDirect Alkmaar.

Specialismen

Endoscopie

Door middel van een scoop kunnen verschillende organen van de binnenkant bekeken worden, zowel de slokdarm en maag als de dikke darm.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult met een van onze MDL-artsen of internisten.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 5 oktober 2018:

Actuele wachttijd Alkmaar
Endoscopie

10 kalenderdagen

Actuele wachttijd Alkmaar
MDL-poli

5 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search