Onverklaarde Buikklachten Poli

Vanaf 16 januari bundelen PoliDirect en Dokter Marieke hun krachten en presenteren met trots de “Onverklaarde Buikklachten Poli” op onze locatie IJburglaan 835 te Amsterdam.

De Onverklaarde Buikklachten Poli richt zich op patiënten met chronische onverklaarde maag- en darmklachten, waarbij regulier onderzoek geen fysieke oorzaak heeft aangetoond en reguliere behandelingen onvoldoende resultaat hebben opgeleverd. Denk hierbij aan aandoeningen zoals het prikkelbare darmsyndroom, chronische buikpijn, chronische maagpijn, functionele dyspepsie, NERD (non-erosive refluxziekte), onverklaarde anale pijn, en volwassenen met inflammatoire darmziekten (IBD) die behoefte hebben aan leefstijladviezen en bewustwording op diepere niveaus van hun ziekte.

Herkent u zich in deze klachten? Ga dan naar uw huisarts en vraag om een verwijzing naar de Onverklaarde Buikklachten poli van PoliDirect.

Wat de Onverklaarde Buikklachten Poli uniek maakt, is onze holistische benadering. We combineren medische expertise met leefstijladviezen en mind-body-interventies, waardoor we een breder scala aan behandelmogelijkheden kunnen aanbieden. Deze integrale aanpak stelt ons in staat de onderliggende oorzaken van de klachten beter te begrijpen en doelgerichter te behandelen.

Voor verwijzers:

Vanaf 9 januari verwelkomen we verwijzingen naar de Onverklaarde Buikklachten Poli via ZorgDomein. Hiermee kunnen we samenwerken aan een holistisch behandeltraject voor uw patiënten met onverklaarde buikklachten. De consulten en behandelingen op onze poli worden vergoed door de zorgverzekeraar, zodat de zorg voor iedereen toegankelijk is.

Start typing and press Enter to search

Proctologie, alle ins en out