Kom bij ons werken

Scroll gauw verder naar beneden om de vacatures te bekijken!

Bij PoliDirect staat onze liefde voor de patiënt centraal en maken we het de patiënt graag naar de zin. Zo werken we bijvoorbeeld met flexibele openingstijden en bellen we iedere patiënt een week later op om te horen of het goed met ze gaat. PoliDirect is een zelfstandig initiatief maar staat niet op zich zelf. PoliDirect heeft goede samenwerkingsrelaties en zorgpaden opgebouwd met verschillende ziekenhuizen. Bij PoliDirect zijn de lijnen heel kort en wordt ondernemerschap en initiatief gewaardeerd. Onze poliklinieken groeien en jij ontwikkelt mee. Jouw diensten zijn grotendeels overdag en vast ingepland, al groeien we hard en gaan we steeds vaker ’s avonds en op zaterdag open.

 • Ik vind het prettig om naast het OLVG ook te werken bij PoliDirect IJburg omdat ik op deze manier op een zo breed mogelijke manier Maag- darm- leverzorg kan bieden.

  MDL-arts, Drs M. (Marcel) Cazemier Polidirect IJburg
 • Bij PoliDirect ligt de nadruk veel meer op het sociale aspect, hier heb ik heel direct contact met patiënten en huisartsen en dat maakt het voor mij extra persoonlijk.

  MDL-arts, Drs. J.M. (Jeroen) Jansen Polidirect
 • Bij PoliDirect is daadwerkelijk meer tijd is voor de patiënt met meer persoonlijke aandacht en bovendien is er heel makkelijk overleg en goede samenwerking mogelijk met de huisartsen.

  Gynaecoloog, Drs D. (Daphne) van der Pol Polidirect Ravenstein
 • Het mooiste compliment is een patiënt die zegt: "Ik was zo zenuwachtig maar ik heb het allemaal goed doorstaan door jullie warme zorg". Kijk, daar doen we het voor!

  Marij van Helvoirt Verpleegkundige
 • Waarom ik het werk bij PoliDirect zo leuk vind, is dat ik zonder verstoringen de patiënten de persoonlijke aandacht en zorg kan geven die ze nodig hebben.

  Eva Ngarbingan Verpleegkundige
 • Het geeft me veel energie om een helpende hand, een luisterend oor en specialistische zorg te kunnen bieden. Je betekent iets voor mensen en collega's. Zo maak je elkaar elke dag een beetje beter.

  Jantine de Winter Radiodiagnostisch Laborant
 • Veel aandacht voor de patiënt is voor mij erg belangrijk. Zo geven we een goed gevoel aan de patiënt en dat zorgt ervoor dat ik er zelf ook een goed gevoel van krijg en aan overhoud.

  Theo Hendriks Verpleegkundige
 • Werken bij Polidirect is fijn omdat ik vaak van patiënten de terugkoppeling krijg dat ze sneller en beter zijn geholpen door ons. Tijdens het assisteren heb ook ik veel tijd voor een warme ontvangst en een heldere uitleg voor de patiënt.

  Seyma Isik Doktersassistente
 • Een warme omgeving en een cultuur waarin we elkaar scherp houden en durven aan te spreken, zijn belangrijke pijlers van PoliDirect en spreken mij enorm aan. Korte lijnen en zo min mogelijk hiërarchie, waarbij ieders mening telt!

  Sevgi Baser-Aksar Kliniekmanager PoliDirect Tilburg
 • Werken bij PoliDirect betekent voor mij goede samenwerking in een gezellig klein team. Daarnaast spreekt het mij aan dat ik de gelegenheid krijg om extra zorg en aandacht aan de patiënt te geven. Patiënten voelen zich zo geen nummer .

  Anneke Ligtenberg Verpleegkundige

Vacatures

(Uitslaap)verpleegkundige PoliDirect IJburg (32 uur)

Voor onze moderne kliniek op IJburg zoeken wij voor op onze uitslaapkamer een energieke en hartelijke verpleegkundige.

Kliniekmanager PoliDirect Goor (24 -32 uur)

Ben je ondernemend, commercieel ingesteld en oplossingsgericht? Staat bij jou de patiënt en de kwaliteit van de zorgverlening altijd bovenaan? Vind je het leuk om (eind)verantwoordelijk te zijn voor een zelfsturend team en het reilen en zeilen van de gehele kliniek? Dan ben jij de nieuwe kliniekmanager die we zoeken!

Dermatoloog PoliDirect Goor (flexibel inzetbaar)

PoliDirect Goor zoekt een breed georiënteerde dermatoloog die een nieuwe poli dermatologie wil komen opbouwen.

Longfunctieanalist Oisterwijk (4 uur per week, meer uren mogelijk bij groei)

Ben je een ervaren longfunctieanalist en heb je nog een paar uur over per week? Lijkt het je leuk om in een gespecialiseerde, kleine kliniek te werken? Alleen dagdiensten en niet meer in de weekenden en/of avonden? Lees dan snel verder!

MBB’er specialisatie echografie Sliedrecht (16 uur pw, met mogelijke uitbreiding tot 40 uur pw)

Voor onze Huisarts Diagnostisch Centrum in de Drechtsteden zijn wij op zoek naar een echolaborant die flexibel op twee ochtenden of één dag per week kan werken.

Baliemedewerker PoliDirect Alkmaar (16-24 uur, flexibele uren)

Ben je opgeleid tot medisch secretaresse of heb je een certificaat medische terminologie? Óf ben je in opleiding tot doktersassistente (vanaf 3e jaar)? Als jij houdt van een dynamische werkomgeving, enthousiast bent en sterk ik je schoenen staat, dan zouden wij wel eens naar jou op zoek kunnen zijn!

Endoscopieverpleegkundige PoliDirect Breda (24-32 uur pw)

Ter versterking van ons team zoeken wij een pittige, energieke, servicegerichte en flexibele endoscopieverpleegkundige.

Endoscopieverpleegkundige PoliDirect Zuid Nederland (oproepbasis)

Voor onze klinieken in Zuid Nederland zoeken we een heel flexibele oproepkracht. Ben je een ervaren endoscopieverpleegkundige en vind je het leuk om vliegende keep te zijn?

Hoofdkantoor PoliDirect Haarlem
Richard Holkade 14 ( kamer 117 en 118 )
2033 PZ Haarlem

E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555

Start typing and press Enter to search