Kom bij ons werken

Scroll gauw verder naar beneden om de vacatures te bekijken!

Bij PoliDirect staat onze liefde voor de patiënt centraal en maken we het de patiënt graag naar de zin. Zo werken we bijvoorbeeld met flexibele openingstijden en bellen we iedere patiënt een week later op om te horen of het goed met ze gaat. PoliDirect is een zelfstandig initiatief maar staat niet op zich zelf. PoliDirect heeft goede samenwerkingsrelaties en zorgpaden opgebouwd met verschillende ziekenhuizen. Bij PoliDirect zijn de lijnen heel kort en wordt ondernemerschap en initiatief gewaardeerd. Onze poliklinieken groeien en jij ontwikkelt mee. Jouw diensten zijn grotendeels overdag en vast ingepland, al groeien we hard en gaan we steeds vaker ’s avonds en op zaterdag open.

 • Ik vind het prettig om naast het OLVG ook te werken bij PoliDirect IJburg omdat ik op deze manier op een zo breed mogelijke manier Maag- darm- leverzorg kan bieden.

  MDL-arts, Drs M. (Marcel) Cazemier Polidirect IJburg
 • Bij PoliDirect ligt de nadruk veel meer op het sociale aspect, hier heb ik heel direct contact met patiënten en huisartsen en dat maakt het voor mij extra persoonlijk.

  MDL-arts, Drs. J.M. (Jeroen) Jansen Polidirect
 • Bij PoliDirect is daadwerkelijk meer tijd voor de patiënt met meer persoonlijke aandacht en bovendien is er heel makkelijk overleg en goede samenwerking mogelijk met de huisartsen.

  Gynaecoloog, Drs D. (Daphne) van der Pol Polidirect Ravenstein
 • Het mooiste compliment is een patiënt die zegt: "Ik was zo zenuwachtig maar ik heb het allemaal goed doorstaan door jullie warme zorg". Kijk, daar doen we het voor!

  Marij van Helvoirt Verpleegkundige
 • Waarom ik het werk bij PoliDirect zo leuk vind, is dat ik zonder verstoringen de patiënten de persoonlijke aandacht en zorg kan geven die ze nodig hebben.

  Eva Ngarbingan Verpleegkundige
 • Het geeft me veel energie om een helpende hand, een luisterend oor en specialistische zorg te kunnen bieden. Je betekent iets voor mensen en collega's. Zo maak je elkaar elke dag een beetje beter.

  Jantine de Winter Radiodiagnostisch Laborant
 • Veel aandacht voor de patiënt is voor mij erg belangrijk. Zo geven we een goed gevoel aan de patiënt en dat zorgt ervoor dat ik er zelf ook een goed gevoel van krijg en aan overhoud.

  Theo Hendriks Verpleegkundige
 • Werken bij Polidirect is fijn omdat ik vaak van patiënten de terugkoppeling krijg dat ze sneller en beter zijn geholpen door ons. Tijdens het assisteren heb ook ik veel tijd voor een warme ontvangst en een heldere uitleg voor de patiënt.

  Seyma Isik Doktersassistente
 • Een warme omgeving en een cultuur waarin we elkaar scherp houden en durven aan te spreken, zijn belangrijke pijlers van PoliDirect en spreken mij enorm aan. Korte lijnen en zo min mogelijk hiërarchie, waarbij ieders mening telt!

  Sevgi Baser-Aksar Kliniekmanager PoliDirect Tilburg
 • Werken bij PoliDirect betekent voor mij goede samenwerking in een gezellig klein team. Daarnaast spreekt het mij aan dat ik de gelegenheid krijg om extra zorg en aandacht aan de patiënt te geven. Patiënten voelen zich zo geen nummer .

  Anneke Ligtenberg Verpleegkundige

Vacatures

Kliniekmanager PoliDirect Alkmaar (32-36 uur)

Vind je het leuk om je eigen team aan te sturen en verantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van de gehele kliniek? Dan ben jij de nieuwe kliniekmanager die we zoeken!

Echolaborant PoliDirect Sliedrecht/Ridderkerk (16 uur, met mogelijke uitbreiding tot 40 uur)

Voor ons Huisarts Diagnostisch Centrum in de Drechtsteden zijn wij op zoek naar een echolaborant die twee dagen per week kan werken (dagen in overleg, halve dagen kan eventueel ook).

MDL-arts PoliDirect IJburg (8-16 uur, zzp-basis)

Ter uitbreiding van ons team op IJburg zoeken we een MDL-arts voor 8 tot 16 uur per week voor de spreekuren op onze MDL-poli. We zoeken iemand die flexibel is en bereid is om op de avonden en af en toe zaterdagen te werken.

Baliemedewerker/doktersassistente PoliDirect Oisterwijk en Eindhoven (32 uur per week)

Ben jij doktersassistent én een administratieve duizendpoot? Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor de patiënten en je collega’s?

Coördinator kliniekmanagers zuid (24-28 uur)

Vind je het leuk om je eigen team aan te sturen en verantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van de gehele kliniek? Dan ben jij de nieuwe kliniekmanager die we zoeken!

MDL-arts PoliDirect Tilburg (zaterdagen, zzp-basis)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Tilburg zoeken we een MDL-arts die 1 á 2 keer per maand op zaterdag kan werken.

MDL-arts PoliDirect Tilburg (8 uur pw, zzp-basis)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Tilburg zoeken we een MDL-arts voor minimaal 8 uur per week, beschikbaar op donderdag.

Baliemedewerker/doktersassistente Pools sprekend PoliDirect Ravenstein (24 uur per week)

Spreek je Pools én ben je doktersassistente? Werk je graag als gastheer/gastvrouw binnen een klein team in een gemoedelijke omgeving? Dan zou deze functie bij PoliDirect wel eens voor jou kunnen zijn!

Dermatoloog PoliDirect Goor (flexibel inzetbaar)

PoliDirect Goor zoekt een breed georiënteerde dermatoloog die een nieuwe poli dermatologie wil komen opbouwen.

Longfunctieanalist Oisterwijk (4 uur per week, meer uren mogelijk bij groei)

Ben je een ervaren longfunctieanalist en heb je nog een paar uur over per week? Lijkt het je leuk om in een gespecialiseerde, kleine kliniek te werken? Alleen dagdiensten en niet meer in de weekenden en/of avonden? Lees dan snel verder!

Hoofdkantoor PoliDirect Haarlem
Richard Holkade 14 ( kamer 117 en 118 )
2033 PZ Haarlem

E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555

Start typing and press Enter to search