Kom bij ons werken

Scroll gauw verder naar beneden om de vacatures te bekijken!

Bij PoliDirect staat onze liefde voor de patiënt centraal en maken we het de patiënt graag naar de zin. Zo werken we bijvoorbeeld met flexibele openingstijden en bellen we iedere patiënt een week later op om te horen of het goed met ze gaat. PoliDirect is een zelfstandig initiatief maar staat niet op zich zelf. PoliDirect heeft goede samenwerkingsrelaties en zorgpaden opgebouwd met verschillende ziekenhuizen. Bij PoliDirect zijn de lijnen heel kort en wordt ondernemerschap en initiatief gewaardeerd. Onze poliklinieken groeien en jij ontwikkelt mee. Jouw diensten zijn grotendeels overdag en vast ingepland, al groeien we hard en gaan we steeds vaker ’s avonds en op zaterdag open.

Kun je geen geschikte vacature vinden in onderstaand overzicht, maar wil je wel graag voor PoliDirect werken? Stuur dan een open sollicitatie! Dit kan via bovenstaande knop (rode balk).

 • Ik vind het prettig om naast het OLVG ook te werken bij PoliDirect IJburg omdat ik op deze manier op een zo breed mogelijke manier Maag- darm- leverzorg kan bieden.

  MDL-arts, Drs M. (Marcel) Cazemier Polidirect IJburg
 • Bij PoliDirect ligt de nadruk veel meer op het sociale aspect, hier heb ik heel direct contact met patiënten en huisartsen en dat maakt het voor mij extra persoonlijk.

  MDL-arts, Drs. J.M. (Jeroen) Jansen Polidirect
 • Bij PoliDirect is daadwerkelijk meer tijd voor de patiënt met meer persoonlijke aandacht en bovendien is er heel makkelijk overleg en goede samenwerking mogelijk met de huisartsen.

  Gynaecoloog, Drs D. (Daphne) van der Pol Polidirect Ravenstein
 • Het mooiste compliment is een patiënt die zegt: "Ik was zo zenuwachtig maar ik heb het allemaal goed doorstaan door jullie warme zorg". Kijk, daar doen we het voor!

  Marij van Helvoirt Verpleegkundige
 • Waarom ik het werk bij PoliDirect zo leuk vind, is dat ik zonder verstoringen de patiënten de persoonlijke aandacht en zorg kan geven die ze nodig hebben.

  Eva Ngarbingan Verpleegkundige
 • Het geeft me veel energie om een helpende hand, een luisterend oor en specialistische zorg te kunnen bieden. Je betekent iets voor mensen en collega's. Zo maak je elkaar elke dag een beetje beter.

  Jantine de Winter Radiodiagnostisch Laborant
 • Veel aandacht voor de patiënt is voor mij erg belangrijk. Zo geven we een goed gevoel aan de patiënt en dat zorgt ervoor dat ik er zelf ook een goed gevoel van krijg en aan overhoud.

  Theo Hendriks Verpleegkundige
 • Werken bij Polidirect is fijn omdat ik vaak van patiënten de terugkoppeling krijg dat ze sneller en beter zijn geholpen door ons. Tijdens het assisteren heb ook ik veel tijd voor een warme ontvangst en een heldere uitleg voor de patiënt.

  Seyma Isik Doktersassistente
 • Een warme omgeving en een cultuur waarin we elkaar scherp houden en durven aan te spreken, zijn belangrijke pijlers van PoliDirect en spreken mij enorm aan. Korte lijnen en zo min mogelijk hiërarchie, waarbij ieders mening telt!

  Sevgi Baser-Aksar Kliniekmanager PoliDirect Tilburg
 • Werken bij PoliDirect betekent voor mij goede samenwerking in een gezellig klein team. Daarnaast spreekt het mij aan dat ik de gelegenheid krijg om extra zorg en aandacht aan de patiënt te geven. Patiënten voelen zich zo geen nummer .

  Anneke Ligtenberg Verpleegkundige

Vacatures

Longfunctieanalist IJburg (4 uur per twee weken, meer uren mogelijk bij groei)

Ben je een ervaren longfunctieanalist en heb je nog een paar uur over per week? Lijkt het je leuk om in een gespecialiseerde, kleine kliniek te werken?

Dermatoloog PoliDirect Tilburg en Ravenstein (8 tot 16 uur per week, ZZP)

Voor onze klinieken in Tilburg en Ravenstein zoeken wij een breed georiënteerde, ervaren en enthousiaste dermatoloog voor een of twee dagen per week.

Endoscopie verpleegkundige PoliDirect Alkmaar (parttime, 16-36 uur)

Voor onze kleinschalige en gemoedelijke kliniek in Alkmaar, zijn we op zoek naar een endoscopieverpleegkundige voor minimaal 16 uur per week. Ben jij een energieke, stressbestendige en zelfstandige endoscopieverpleegkundige?

Recovery/intake-verpleegkundige PoliDirect Nieuwegein (parttime, 16 tot 24 uur)

Voor onze nieuw op te zetten kliniek in Nieuwegein, zoeken wij een energieke en hartelijke recovery- en intake-verpleegkundige. Houd jij van een dynamische werkomgeving, ben je enthousiast en bouw jij graag mee aan onze groeiende organisatie? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Endoscopie verpleegkundige PoliDirect Nieuwegein (parttime, 16-32 uur)

Voor onze nieuw op te zetten kliniek in Nieuwegein, zijn we op zoek naar een endoscopieverpleegkundige die ons huidige team komt versterken voor minimaal 16 uur per week. Ben jij een energieke, stressbestendige en zelfstandige endoscopieverpleegkundige?

Open sollicitatie MDL arts (zzp-basis, parttime)

Zie je momenteel geen passende vacature voor jou als MDL-arts op onze site staan? Stuur dan een open sollicitatie en we gaan voor je kijken wat de mogelijkheden zijn. PoliDirect groeit snel en we zijn altijd op zoek naar goede MDL-artsen, dus we horen graag van je!

MDL arts PoliDirect Ravenstein (parttime, 8 uur, ZZP)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Ravenstein zoeken we een MDL-arts voor minimaal 8 uur per week, beschikbaar op maandag.

Dermatoloog PoliDirect Goor (flexibel inzetbaar)

PoliDirect Goor zoekt een breed georiënteerde dermatoloog die een nieuwe poli dermatologie wil komen opbouwen.

MDL arts PoliDirect Tilburg (maandagavond, parttime, zzp-basis)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Tilburg zoeken we een MDL-arts met BVO voor de maandagavond.

MDL arts PoliDirect Tilburg (zaterdagen, parttime, zzp-basis)

Ter uitbreiding van ons MDL-team in Tilburg zoeken we een MDL-arts die 1 á 2 keer per maand op zaterdag kan werken.

Hoofdkantoor PoliDirect Haarlem
Richard Holkade 14 ( kamer 117 en 118 )
2033 PZ Haarlem

E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555

Start typing and press Enter to search