Werken bij PoliDirect

Wil je werken bij PoliDirect? Bekijk via onderstaande knop onze vacatures en solliciteer. We kijken ernaar uit dat je onderdeel wordt van ons team!

PoliDirect logo op balie PoliDirect kliniek

Wat werken bij PoliDirect speciaal maakt

Bij PoliDirect staat de patiënt centraal. We maken het de patiënt graag naar de zin. Geen lange wachttijden en ontevreden teleurgestelde mensen, maar betrokkenheid, persoonlijke aandacht en korte wachttijden door efficiënt ingerichte zorg. Dit betekent dat je zorg kunt verlenen, zoals zorg bedoeld is: met aandacht voor de patiënt en voldoende tijd om je werk goed te kunnen doen.

We zijn een zelfstandig initiatief en hebben goede samenwerkingsrelaties en zorgpaden opgebouwd met verschillende ziekenhuizen. Bij PoliDirect zijn de lijnen kort en wordt ondernemerschap en initiatief gewaardeerd. We blijven groeien en jij ontwikkelt mee! Zo verzorgen wij trainingen en bijscholing en bestaat er de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Je werkt grotendeels overdag en het werkrooster wordt ruim van te voren gemaakt. Al groeien we hard en gaan we steeds vaker ’s avonds en op zaterdag open.

Jouw mening telt

Gezellige, kleine teams

Regelmatige werktijden

Tijd en aandacht voor de patiënt

Zorg zoals het bedoeld is

 • Ik vind het prettig om naast het OLVG ook te werken bij PoliDirect IJburg omdat ik op deze manier op een zo breed mogelijke manier Maag- darm- leverzorg kan bieden.

  MDL-arts, Drs M. (Marcel) Cazemier Polidirect IJburg
 • Bij PoliDirect ligt de nadruk veel meer op het sociale aspect, hier heb ik heel direct contact met patiënten en huisartsen en dat maakt het voor mij extra persoonlijk.

  MDL-arts, Drs. J.M. (Jeroen) Jansen Polidirect
 • Bij PoliDirect is daadwerkelijk meer tijd voor de patiënt met meer persoonlijke aandacht en bovendien is er heel makkelijk overleg en goede samenwerking mogelijk met de huisartsen.

  Gynaecoloog, Drs D. (Daphne) van der Pol Polidirect Ravenstein
 • Het mooiste compliment is een patiënt die zegt: "Ik was zo zenuwachtig maar ik heb het allemaal goed doorstaan door jullie warme zorg". Kijk, daar doen we het voor!

  Marij van Helvoirt Verpleegkundige
 • Waarom ik het werk bij PoliDirect zo leuk vind, is dat ik zonder verstoringen de patiënten de persoonlijke aandacht en zorg kan geven die ze nodig hebben.

  Eva Ngarbingan Verpleegkundige
 • Het geeft me veel energie om een helpende hand, een luisterend oor en specialistische zorg te kunnen bieden. Je betekent iets voor mensen en collega's. Zo maak je elkaar elke dag een beetje beter.

  Jantine de Winter Radiodiagnostisch Laborant
 • Veel aandacht voor de patiënt is voor mij erg belangrijk. Zo geven we een goed gevoel aan de patiënt en dat zorgt ervoor dat ik er zelf ook een goed gevoel van krijg en aan overhoud.

  Theo Hendriks Verpleegkundige
 • Werken bij Polidirect is fijn omdat ik vaak van patiënten de terugkoppeling krijg dat ze sneller en beter zijn geholpen door ons. Tijdens het assisteren heb ik ook veel tijd voor een warme ontvangst en een heldere uitleg voor de patiënt.

  Seyma Isik Doktersassistente
 • Werken bij PoliDirect betekent voor mij goede samenwerking in een gezellig klein team. Daarnaast spreekt het mij aan dat ik de gelegenheid krijg om extra zorg en aandacht aan de patiënt te geven. Patiënten voelen zich zo geen nummer .

  Anneke Ligtenberg Verpleegkundige
 • Een leuke ontmoeting, een fijn gesprek en een tevreden patiënt: daar draait het om en daar krijg ik de energie van. Bij PoliDirect is daar ook de tijd voor. Ik vind het fijn om zo mijn steentje bij te dragen in de zorg voor de medemens.

  Dominique Dams Baliemedewerker PoliDirect Eindhoven

Onze kernwaarden

Vriendelijk

Vriendelijkheid en gastvrijheid zijn voor ons belangrijk en we gaan op een positieve en respectvolle manier met elkaar om.

Flexibel

Doordat we ons flexibel opstellen spelen we snel en gemakkelijk in op veranderende omstandigheden.

Samenwerken

We doen het samen! We delen informatie, komen onze afspraken na, doen moeite ons in te leven in de standpunten van de ander, vragen en geven hulp aan elkaar.

Start typing and press Enter to search