Kom bij ons werken

Scroll gauw verder naar beneden om de vacatures te bekijken!

Bij PoliDirect staat onze liefde voor de patiënt centraal en maken we het de patiënt graag naar de zin. Zo werken we bijvoorbeeld met flexibele openingstijden en bellen we iedere patiënt een week later op om te horen of het goed met ze gaat. PoliDirect is een zelfstandig initiatief maar staat niet op zich zelf. PoliDirect heeft goede samenwerkingsrelaties en zorgpaden opgebouwd met verschillende ziekenhuizen. Bij PoliDirect zijn de lijnen heel kort en wordt ondernemerschap en initiatief gewaardeerd. Onze poliklinieken groeien en jij ontwikkelt mee. Jouw diensten zijn grotendeels overdag en vast ingepland, al groeien we hard en gaan we steeds vaker ’s avonds en op zaterdag open.

  • Ik vind het prettig om naast het OLVG ook te werken bij PoliDirect IJburg omdat ik op deze manier op een zo breed mogelijke manier Maag- darm- leverzorg kan bieden.

    MDL-arts, Drs M. (Marcel) Cazemier Polidirect IJburg
  • Bij PoliDirect ligt de nadruk veel meer op het sociale aspect, hier heb ik heel direct contact met patiënten en huisartsen en dat maakt het voor mij extra persoonlijk.

    MDL-arts, Drs. J.M. (Jeroen) Jansen Polidirect
  • Bij PoliDirect is daadwerkelijk meer tijd is voor de patiënt met meer persoonlijke aandacht en bovendien is er heel makkelijk overleg en goede samenwerking mogelijk met de huisartsen.

    Gynaecoloog, Drs D. (Daphne) van der Pol Polidirect Ravenstein

Vacatures

Kwaliteitscoördinator PoliDirect (16-24 uur pw)

Ben je helemaal up to date op het gebied van protocollen en procedures m.b.t. patiëntveiligheid? Ben je precies, houd je voet-bij-stuk en durf je collega’s aan te spreken, te begeleiden en verder te helpen in hun ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP endoscopieverpleegkundige PoliDirect Alkmaar (16-32 uur), juni t/m augustus

Voor ons team in Alkmaar zijn we op zoek naar een ZZP endoscopieverpleegkundige die ons team komt versterken voor 16-32 uur per week van juni t/m augustus.

(Uitslaap)verpleegkundige PoliDirect IJburg (20 uur)

Voor onze moderne kliniek op IJburg zoeken wij voor op onze uitslaapkamer een energieke en hartelijke verpleegkundige.

Endoscopieverpleegkundige PoliDirect Alkmaar (16-40 uur)

Voor ons team in Alkmaar zijn we op zoek naar een endoscopieverpleegkundige die ons huidige team komt versterken voor minimaal 16 uur per week. Ben jij een energieke, stressbestendige en zelfstandige endoscopieverpleegkundige?

Endoscopieverpleegkundige PoliDirect Breda (24-32 uur pw)

Bij PoliDirect werken specialistische professionals die hun sporen hebben verdiend in het ziekenhuis en een passie hebben voor patiëntenzorg. Het team van gerenommeerde medisch specialisten bezien u en uw medische klachten vanuit de brede kennis en achtergrond. Het vriendelijk verplegend personeel biedt u de hoogste kwaliteit van zorg en professionele begeleiding in een prettige en ontspannen omgeving. Bij PoliDirect staan kwaliteit van de behandeling, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid centraal.

Echolaborant PoliDirect Drechtsteden (16 uur pw, met mogelijke uitbreiding tot 40 uur pw)

Voor onze Huisarts Diagnostisch Centrum in de Drechtsteden zijn wij op zoek naar een echolaborant die flexibel op twee ochtenden of één dag per week kan werken.

Endoscopieverpleegkundige PoliDirect Zuid Nederland (oproepbasis)

Voor onze klinieken in Zuid Nederland zoeken we een heel flexibele oproepkracht. Ben je een ervaren endoscopieverpleegkundige en vind je het leuk om vliegende keep te zijn?

Endoscopieverpleegkundige PoliDirect IJburg (24-40 uur pw)

Houd jij van een dynamische werkomgeving, ben je enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Dermatoloog PoliDirect Goor (flexibel inzetbaar)

PoliDirect Goor zoekt een breed georiënteerde dermatoloog die een nieuwe poli dermatologie wil komen opbouwen.

Chirurg (Proctologie) PoliDirect Tilburg (oproepbasis)

PoliDirect Tilburg zoekt een ervaren en enthousiaste chirurg proctologie die eens een kijkje wil nemen buiten het ziekenhuis.

Hoofdkantoor PoliDirect Haarlem
Richard Holkade 14 ( kamer 117 en 118 )
2033 PZ Haarlem

E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555

Start typing and press Enter to search