Werken bij PoliDirect

Wil je werken bij PoliDirect? Bekijk via onderstaande knop onze vacatures en solliciteer. We kijken ernaar uit dat je onderdeel wordt van ons team!

Wat werken bij PoliDirect speciaal maakt

Bij PoliDirect staat de patiënt centraal. We maken het de patiënt graag naar de zin. Geen lange wachttijden en ontevreden teleurgestelde mensen, maar betrokkenheid, persoonlijke aandacht en korte wachttijden door efficiënt ingerichte zorg. Dit betekent dat je zorg kunt verlenen, zoals zorg bedoeld is: met aandacht voor de patiënt en voldoende tijd om je werk goed te kunnen doen.

We zijn een zelfstandig initiatief en hebben goede samenwerkingsrelaties en zorgpaden opgebouwd met verschillende ziekenhuizen. Bij PoliDirect zijn de lijnen kort en wordt ondernemerschap en initiatief gewaardeerd. We blijven groeien en jij ontwikkelt mee! Zo verzorgen wij trainingen en bijscholing en bestaat er de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Je werkt grotendeels overdag en het werkrooster wordt ruim van te voren gemaakt. Al groeien we hard en gaan we steeds vaker ’s avonds en op zaterdag open.

Jouw mening telt

Gezellige, kleine teams

Regelmatige werktijden

Tijd en aandacht voor de patiënt

Zorg zoals het bedoeld is

 • In ons dynamische team gaan we samen met enthousiasme en empathische zorgzaamheid te werk, waardoor we elkaars krachten versterken en elke werkdag een avontuur wordt, hierdoor creëren we ook de best mogelijke zorgervaring voor onze patiënten.

  Gül Ergezer
  Gül Ergezer Kliniekmanager PoliDirect Breda
 • Hoe voel je je als je uitgaat of bij je vrienden bent? Zo voelt voor mij werken bij PoliDirect: plezier en saamhorigheid.

  Jacqueline Hogenboom
  Jacqueline Hogenboom Endoscopieverpleegkundige PoliDirect IJburg
 • Bij PoliDirect wordt rekening gehouden met je werkdagen, voor mij een fijne werkgever in combinatie met mijn privéleven.

  Joyce Houtenbos
  Joyce Houtenbos Endoscopieverpleegkundige PoliDirect Alkmaar
 • Je bent betrokken bij een groot deel van de route die de patiënt aflegt. Hierdoor heb je meer tijd om het contact met de patiënt te verdiepen, dan wanneer je een klein radertje bent in een grote organisatie.

  Anneloes Klein Ikkink Verpleegkundige
 • Een leuke ontmoeting, een fijn gesprek en een tevreden patiënt: daar draait het om en daar krijg ik de energie van. Bij PoliDirect is daar ook de tijd voor. Ik vind het fijn om zo mijn steentje bij te dragen in de zorg voor de medemens.

  Dominique Dams Baliemedewerker PoliDirect Eindhoven
 • Werken bij PoliDirect betekent voor mij goede samenwerking in een gezellig klein team. Daarnaast spreekt het mij aan dat ik de gelegenheid krijg om extra zorg en aandacht aan de patiënt te geven. Patiënten voelen zich zo geen nummer .

  Anneke Ligtenberg
  Anneke Ligtenberg Verpleegkundige
 • Als doktersassistente ben ik doorgegroeid tot kliniekmanager. Bij PoliDirect word je gezien, gewaardeerd en gestimuleerd om je ambities te realiseren. Samen werken we aan een zorgervaring waarin niet alleen patiënten, maar ook jij centraal staat.

  Seyma Zeran-Işik
  Seyma Zeran-Işik Kliniekmanager PoliDirect Nieuwegein
 • Veel aandacht voor de patiënt is voor mij erg belangrijk. Zo geven we een goed gevoel aan de patiënt en dat zorgt ervoor dat ik er zelf ook een goed gevoel van krijg en aan overhoud.

  Theo Hendriks Verpleegkundige
 • Het geeft me veel energie om een helpende hand, een luisterend oor en specialistische zorg te kunnen bieden. Je betekent iets voor mensen en collega's. Zo maak je elkaar elke dag een beetje beter.

  Jantine de Winter Radiodiagnostisch Laborant
 • Waarom ik het werk bij PoliDirect zo leuk vind, is dat ik zonder verstoringen de patiënten de persoonlijke aandacht en zorg kan geven die ze nodig hebben.

  Eva Ngarbingan Verpleegkundige

Zo werken wij samen

Onze kernwaarden

Dynamisch

We zijn voortdurend in beweging. Zo bereiken we het beste resultaat voor iedereen, ook bij veranderende situaties.

Deze dynamische aanpak biedt medewerkers de gelegenheid om zich te ontwikkelen en te excelleren in een stimulerende werkomgeving.

Versterkend

Wij werken samen ​op basis van ​gelijkwaardigheid​.

Samenwerking staat centraal bij PoliDirect. We geloven in gelijkwaardigheid en ondersteunen elkaar om gezamenlijke en persoonlijke doelen te bereiken. Hier waarderen we ieders inbreng en werken we samen aan een gedeeld succes.

Empatisch

Wij hebben aandacht, luisteren ​en zijn geïnteresseerd. Hierdoor begrijpen wij elkaars gevoelens en standpunten en kunnen hier steeds respectvol naar handelen. ​

Bij PoliDirect koesteren we een cultuur van begrip en respect. We luisteren actief en tonen interesse in de ervaringen en standpunten van elkaar. Onze empathische benadering helpt ons om betekenisvolle relaties op te bouwen en een ondersteunende gemeenschap te creëren.

Start typing and press Enter to search