PoliDirect Alkmaar
James Wattstraat 10-B
1817DC Alkmaar

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 16:30
zaterdag en zondag: gesloten

E: alkmaar@polidirect.nl

PoliDirect Alkmaar

In 2016 hebben we een kliniek in Alkmaar geopend. U kunt hier terecht voor zowel een poliklinisch consult met een maag-, darm- en leverarts als een endoscopisch onderzoek (kijkonderzoek in de maag of darm). U kunt ons vinden ten noorden van het centrum.

Het team van PoliDirect Alkmaar ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u zich voor, tijdens en na de behandeling op uw gemak voelt.

Hieronder vindt u onze huidige wachttijden in Alkmaar en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect Alkmaar is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

PoliDirect Alkmaar is bereikbaar met de bussen 151, 157 en 606, uitstappen bij halte Voltastraat. Het pand van PoliDirect Alkmaar bevindt zich achter het pand van Turien. U komt daar het snelste door de Voltastraat in te lopen en vervolgens via de James Wattstraat te lopen naar nummer 10, tegenover het politiebureau.

Auto

Vanaf de Martin Luther Kingweg (N9) slaat u bij de Huiswaarderweg (N245) af en kunt u via de Helderseweg en de Havinghastraat naar de James Wattstraat rijden. Aan de zijkant van het pand bevinden zich parkeerplekken die zijn gereserveerd voor u als patiënt van PoliDirect Alkmaar.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Wachttijden

De actuele wachttijden vanaf 24 april 2024

Actuele wachttijd Alkmaar
Endoscopie

6 kalenderdagen

Actuele wachttijd Alkmaar
MDL-poli

31 kalenderdagen

Actuele wachttijd Alkmaar
Chirurgie

6 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Onze artsen in Alkmaar

Start typing and press Enter to search